• Αναζήτηση

Εσύ ξέρεις τα 8 στάδια του Αγίου Βαλεντίνου;

Αλλιώς σκέφτεσαι στα 15, αλλιώς στα 30… Αχ αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τι μας κάνει! Βέβαια, το θέμα είναι να περνάμε καλά, όπως κι ας την θεωρούμε!

Από 6 έως 8

Γιατί όλοι οι άντρες κυκλοφορούν με λουλούδια; Γιατί η μαμά κρατάει μούτρα στον μπαμπά; Πολύ μπέρδεμα αυτή η μέρα.. Πάντως εγώ θα παντρευτώ τον Δήμο και η δασκάλα μας είπε να φτιάξουμε κάρτες με καρδιές.

Από 9 έως 15

Τη λατρεύω αυτή τη μέρα! Το αγόρι μου μου παίρνει αρκουδάκια και λουλούδια και μου λέει πόσο μ’αγαπάει… Αλλά και εγώ θα του κάνω έκπληξη! Τι να του αγοράσω ρε κορίτσια;

Στα 16-17

Fuck Valentine’s Day! Τι βλακείες είναι αυτές; Πραγματικά, αυτή η μέρα είναι για να πλουτίζουν τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία. Αυτά είναι για παιδάκια.

Από 18-25

Πω πω, με ποιόν να πρωτογιορτάσω την ημέρα αυτή; Ο Γιώργος θα λείπει, ο Χρήστος θέλει, ο Κώστας θα την περάσει με την κοπέλα του… Έλα μωρέ, και τι έγινε; Θα πάω για ποτάρες με τα κορίτσια!

Από 26 μέχρι 32

Μακάρι να είχα μια σχέση, όχι τόσο για να περάσω την ημέρα αυτή κάπως ξεχωριστά, αλλά .. εντάξει… να μου πει πως μ’αγαπάει και να περάσουμε όμορφα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων