• Αναζήτηση

Η ανάγνωση του συλλαλητηρίου!

Μπορεί η λαοθάλασσα που βρέθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, για να διαδηλώσει κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, να έστειλε τα δικά της μηνύματα, ωστόσο ο πολιτικός κόσμος κάνει τις δικές του αναγνώσεις.

Από τη μία το Μαξίμου και η Κουμουνδούρου έσπευσαν να υποβαθμίσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, υποστηρίζοντας ότι συγκεντρώθηκαν αρκετές χιλιάδες κόσμου. Στην αντίπερα όχθη, η ΝΔ επεσήμανε πως το συλλαλητήριο ήταν μεγαλειώδες και οι πολίτες έστειλαν μήνυμα έλλειψης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αμετακίνητο το Μαξίμου – Εβγαλε τα δικά του συμπεράσματα

Αποφασισμένος να βαδίσει μέχρι τέλους το «Μακεδονικό μονοπάτι», ακόμα κι αν αυτό «στένεψε» μετά το συλλαλητήριο, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης θεωρούν (και προσπαθούν να πείσουν τους συνομιλητές τους) ότι η παρουσία του κόσμου στο Σύνταγμα δεν ήταν τέτοια που να δημιουργεί τετελεσμένα.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε το συλλαλητήριο στο Μαξίμου μαζί με στενούς του συνεργάτες και είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απ’ όπου ενημερωνόταν για την εξέλιξη των γεγονότων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων