• Αναζήτηση

Προβληματισμός στο Μαξίμου με το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό!

Έντονος σκεπτικισμός καταγράφεται στα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου για το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό και στο οποίο συμμετείχαν τελικώς χιλιάδες πολίτες.

Υπό τη βαριά σκιά αυτού, οι επιτελείς του Μαξίμου συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα στραμμένο στις διαπραγματεύσεις κορυφής στο Νταβός, αν και, κατά πληροφορίες του iefimerida, παρακολουθούν μετ’ επιτάσεως τα απόνερα του συλλαλητηρίου, καθ’ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το «αγκάλιασε» και ουδείς αποκλείει μακροπρόθεσμα αυτό να του δώσει ώθηση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Μαξίμου δεν αλλάζει τη στρατηγική του, ούτε σκοπεύει να κάνει πίσω, ενώ κυβερνητικά στελέχη στηλιτεύουν και την εκκωφαντική σιωπή του Κινήματος Αλλαγής.

Προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου

Την ίδια ώρα, παρά την κίνηση Τσίπρα να κρατήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έξω από το συλλαλητήριο, υπάρχει προβληματισμός για την ευρεία συμμετοχή αλλά και για τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσουν οι κινητοποιήσεις των «Μακεδονομάχων».

Οσο κι αν δυσκολεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή «γαλάζιων» βουλευτών, τα συλλαλητήρια αυτά προκαλούν ανησυχία και στην κυβέρνηση. Ήδη υπάρχει προβληματισμός για το επόμενο, που θα γίνει στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων