• Αναζήτηση

Καρράς, Γαρμπή, Μενιδιάτης | Δείτε πότε κάνουν πρεμιέρα στην Ιερά Οδό! (βίντεο)

Καρράς, Γαρμπή και Μενιδιάτης ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στην Ιερά Οδό, σε ένα σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Δυνατά… στην Ιερά Οδό, με τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη στην πιο ελκυστική μουσική σύμπραξη της νυχτερινής Αθήνας.

Έχοντας στις αποσκευές τους τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Ιερά Οδό, δυνατά, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια τους για να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τους αμέτρητους θαυμαστές έρχεται στην Ιερά Οδό να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Ένα κοινό φανατικό, με το οποίο τον συνδέει μια βαθιά και δυνατή σχέση αγάπης που τον ακολουθεί πιστά!

Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Ροή Ειδήσεων