• Αναζήτηση

10 σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σου δείξει κάποιος ότι σε θέλει. Ο πιο ειλικρινής και αυθόρμητος όμως δεν έχει λόγια αλλά κινήσεις, τις οποίες μπορείς να διαβάσεις πολύ εύκολα. Η στάση του σώματός μας φανερώνει πολλές φορές περισσότερα από όσα θέλουμε, οπότε μπορείς διαβάζοντας παρακάτω θα μπορείς να καταλάβεις αμέσως αν ενδιαφέρεται για σένα. Καταβάθος το ξέρεις ήδη αλλά θες να σιγουρευτείς. Ε λοιπόν ορίστε, δέκα σημάδια που σπανίως πέφτουν έξω.

1. Οπτική επαφή

«Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…» έγραφαν παλιά τα λευκώματα και με το δίκιο τους. Η οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της γλώσσας του σώματος. Αν σε κοιτάει συνέχεια στα μάτια, είσαι σε καλό δρόμο.

2. Εντυπωσιασμός

Όλοι οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες εντυπωσιάζονται με τα μπράτσα και την αγριάδα. Γι’ αυτό πολύ πιθανό να προσπαθήσει να φουσκώνει σαν κοκόρι ή να τσακώνεται με άλλους άντρες όταν είσαι τριγύρω -ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα του.

3. Μπαίνει στον προσωπικό σου χώρο

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, υποσυνείδητα προσπαθεί να σε πλησιάσει περισσότερο. Έτσι στην αρχή, το σώμα του καθρεφτίζει τις κινήσεις του δικού σου, έπειτα γέρνει ελαφρώς μπροστά για να δείξει ότι προσέχει κάθε λέξη που λες. το επόμενο βήμα είναι φυσικά να σε αγγίξει, στην αρχή δήθεν τυχαία, κι εφόσον δεν δείξεις σημάδια ενόχλησης, τότε θα σε αγγίξει ξανά πιο στοχευμένα.

Συνέχεια άρρθου εδώ

Πηγή: athensvoice.gr

Ροή Ειδήσεων