• Αναζήτηση

Τι ξενερώνει τα ζώδια;

Όλοι έχουμε τα μικρά πράγματα που μας ενοχλούν. Μπορεί να είναι η πολυλογία, όταν κάποιος μασάει με το στόμα ανοιχτό, ή όταν κάποιος δεν σταματάει να κάνει χαζές παρατηρήσεις. Υπάρχουν όμως και μερικές ξενέρες-πασπαρτού, που λειτουργούν πάνω-κάτω για το κάθε ζώδιο. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.Κριός
Μπορεί να είσαι μοντέλο, μπορεί να είσαι ο πιο καλός άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αν το στόμα σου δεν έχει φίλτρο βλακείας, τότε ο Κριός θα απομακρυνθεί τρέχοντας. Επιπλέον, σιχαίνονται όλα αυτά τα σιρόπια που φέρνει μια σχέση, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις το κλίμα χαλαρό.Ταύρος
Τρία πράγματα που δεν πρέπει να είσαι, αν θες ένας Ταύρος να παραμείνει μαζί σου: πολυλογάς, ακατάστατος και υπερβολικά απαιτητικός. Έχουν υπερβολικά πολλές δουλειές για να ασχοληθούν μαζί σου.

Δίδυμοι
Αν τολμήσεις να κοροϊδέψεις έναν Δίδυμο, ή να του πεις ότι η γνώμη του δεν έχει σημασία, θα σε διαλύσει. Εκτός κι αν το κάνεις μπροστά σε άλλο κόσμο, που θα κρατήσει τα προσχήματα. Και θα σε διαλύσει μετά, φροντίζοντας να μην ανακαλύψει κανείς το πτώμα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι μισούν να αισθάνονται ότι τους αγνοείς. Δεν αντέχουν το κουτσομπολιό, την αλαζονεία και τους ανθρώπους που κάνουν ντους μια φορά την εβδομάδα. Θα λέγαμε ότι, στο θέμα της ξενέρας, οι Καρκίνοι είναι οι πιο φυσιολογικοί απ’ όλους.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: in2life.gr

Ροή Ειδήσεων