• Αναζήτηση

Πώς να φυλάς τα ρούχα σου για να τα έχεις όλα!

Πριν από μερικούς μήνες που αγόρασες αυτή την πανάκριβη τσάντα ήταν τέλεια; Γιατί τότε σήμερα που την ξέθαψες από την «κρυψώνα» της μοιάζει σαν να την έχουν διεκδικήσει άγρια δύο μπουλντόγκ; Εάν θέλεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου να παραμένουν σαν καινούρια, θα πρέπει να μάθεις να τα τακτοποιείς σωστά στη ντουλάπα σου, ακολουθώντας τους εξής πολύ βασικούς κανόνες!

Βάλε τις τσάντες σου σε ράφια

Εάν είσαι από αυτές που κρεμάνε τις τσάντες τους σε κρεμάστρες (ή στα χερούλια της πόρτας), θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μειώνεις σημαντικά το προσδόκιμο ζωής τους -κρίμα τα λεφτά που έδωσες! Πήγαινε λοιπόν τώρα στη ντουλάπα σου, ξέθαψε εκείνες τις βαμβακερές σακούλες που υπήρχαν στα κουτιά όταν τις αγόρασες (είναι για να τις προστατεύουν από τη σκόνη), βάλε τις τσαντούλες σου μέσα και τοποθέτησέ τες με τάξη, τη μία δίπλα στην άλλη πάνω σε ράφια μέσα στη ντουλάπα. Ιδανικά, για να μη χάνουν το σχήμα τους οι μεγάλες τσάντες από μαλακό δέρμα ή ύφασμα, τοποθέτησε ανάμεσά τους χωρίσματα, ώστε να μην μπορούν να απλώνουν.

Βάλε τα καλσόν σου σε πλαστικά σακουλάκια

Όχι, πες μου… πόσες πιθανότητες έχεις να σκίσεις το καλσόν σου όταν το τραβάς με μανία για να ξετυλιχτεί ανάμεσα από δεκάδες μπερδεμένα εσώρουχα μέσα στο συρτάρι; Πολλές! Για να κρατήσεις τα καλσόν σου κυριολεκτικά για χρόνια (κι όμως, γίνεται) δίπλωσε και βάλε το καθένα χωριστά μέσα σε ένα διάφανο σακουλάκι. Τακτοποίησέ τα το ένα πίσω από το άλλο μέσα στο συρτάρι σου κι έτσι θα μπορείς να τα βρίσκεις εύκολα και να βλέπεις με μια ματιά εάν σου λείπει κάποιο, π.χ. ένα διχτυωτό που είναι και της μόδας!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων