• Αναζήτηση

10 τρόποι για να φιλάς (σίγουρα) καλύτερα

«Ενα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο». Αν όμως το δώσεις με τρόπο που θα του ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις, μπορεί να είναι αρκετό. Τα φιλί ενώνει, είναι μεθυστικό, εθιστικό.

Περιμένεις την ώρα που θα του δώσεις. Ο αυθορμητισμός μπορεί να το κάνει πιο δυνατό, η «τεχνική» όμως, ίσως, ακόμα πιο απολαυστικό. Το φιλί, -λένε αυτοί που έχουν ζήσει περισσότερα από εμάς, άλλες εποχές, πιο αυθεντικές, πιο ρομαντικές- σε ξεγυμνώνει πιο πολύ και από το σεξ. Δείχνει πόσο θες ή δεν θες τον άλλο. Αν, λοιπόν, είσαι με κάποιον που θες πραγματικά, μην περιμένεις τίποτα, απλά δείξ’του το! Με ένα φιλί που θα είναι όλο δικό του!

Ακολουθούν μερικά κόλπα για να κάνεις το κάθε σου φιλί αλησμόνητο! Και πίστεψέ μας, ακόμα και αυτό από μόνο του, μπορεί να τον κάνει να σε θέλει ακόμα πιο πολύ.

1) Ανάσα δροσερή: Εντάξει δεν λέμε, δεν γίνεται κάθε φορά που θα τον φιλάς να σκέφτεσαι αν η ανάσα σου μυρίζει δυόσμο, αλλά είναι πολύ ωραίο να την προσέχεις λιγάκι παραπάνω όταν είστε μαζί. Δεν μπορεί να έχεις φάει κρεμμύδι και σκόρδο και να περιμένεις ο άλλος να κάνει χαρές όταν γευτεί το φιλί σου. Μπες στη θέση του…

2) «Χτίσε» τη στιγμή: Αν θες να «το ζήσεις λιγάκι ως ταινία», παίξε λίγο με τον χρόνο. Χτίσε μια ιστορία. Δώσε το φιλί σε μια ανύποπτη στιγμή. Αιφνίδιασέ τον!

3) «Μια ματιά σου μόνο φτάνει»: Δοκίμασε να τον φιλήσεις χωρίς να πεις λέξη. Μυστήριο, πώς το λένε; Κοίταξέ τον βαθιά στα μάτια, ξύπνησέ του τις αισθήσεις.

4) Μην καταπιέζεσαι: Ο,τι γίνεται με το ζόρι, είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Μην πιέζεσαι λοιπόν να δίνεις φιλιά την στιγμή που δεν τα νιώθεις. Είτε έχεις δίπλα σου κάποιον που θες πραγματικά, είτε όχι, να είσαι αυθόρμητη και να κάνεις κάθετί τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων