• Αναζήτηση

Οι ασκήσεις που θεωρούν σέξι οι γυναίκες και θέλουν να σε βλέπουν να τις κάνεις!

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει όμως οι γυναίκες στο γυμναστήριο σε κρυφοκοιτάζουν και όχι επειδή απαραίτητα τους αρέσεις, αλλά κυρίως επειδή τους αρέσει να βλέπουν το σώμα σου να γυμνάζεται! Ώρα να μάθεις ποιες ασκήσεις που σε βλέπουν να κάνεις βρίσκουν πιο sexy!

1. Καθίσματα

Το να σε βλέπουν να σηκώνεις στους ώμους σου την μπάρα και να αρχίσεις να ανεβοκατεβάζεις το κορμί σου λυγίζοντας τα γόνατά σου και σηκώνοντας βάρος, φέρνεις στο μυαλό τους τον Ηρακλή και άλλους ήρωες με αγαλματένιο κορμί. Άσε που αν σηκώνεις την μπάρα μπορείς να σηκώνεις και να στηρίζεις και τα δικά της βάρη. Όμως πρόσεχε, μην αρχίσεις τις υπερβολές, τους αρέσει να σε βλέπουν να κάνεις καθίσματα, αλλά με ένα λογικό βάρος στους ώμους σου. Αν είναι αντί για άντρρα να σε βλέπουν μόνο σαν ένα αρσιβαρίστα που προσπαθεί να σηκώσει 200 κιλά μάλλον δεν είναι για εκείνες μια πολύ θελκτική εικόνα!

2. Έλξεις

Το να σε βλέπουν να κάνεις έλξεις σε μπάρα είναι πολύ ερεθιστικό γι’ αυτές, αφού έχουν ανεμπόδιστη θέα στους μύες σου που παλεύουν για να σε σηκώσουν και γενικά επιδεικνύεται περισσότερο η πλάτη, οι ώμοι και τα μπράτσα σου, δηλαδή τα σημεία του αντρικού σώματος που έρχονται πρώτα στις γυναικείες προτιμήσεις.

3. Αερόβια άσκηση

Το να σε βλέπουν να τρέχεις ή να παίζεις μπάσκετ με τους φίλους σου είναι κάτι εξαιρετικά ερεθιστικό για εκείνες. Έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ολόκληρο το σώμα σου να κινείται, τους μύες να δουλεύουν και ξέρουν ότι σε τέτοιες ασκήσεις που η αντοχή μετράει πολύ, σημαίνει ότι αφού τα βγάζεις πέρα θα έχεις και άλλες αντοχές γενικά!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com

Ροή Ειδήσεων