• Αναζήτηση

Βρίσκεις το τραγούδι από έναν και μόνο στίχο;

Τι βγήκε πρώτο; Το κρασί ή η μουσική;». Συγγνώμη John Cusack που παραφράζω τα λόγια σου χωρίς την άδειά σου, αλλά νομίζω ότι στο High Fidelity αυτό θα έπρεπε να αναρωτηθείς και να αφήσεις το δίλημμα «μιζέρια ή μουσική» στην άκρη.

Η σχέση κρασί και η μουσική είναι μία σχέση αγάπης εδώ και αιώνες, πανίσχυρη, αδύνατον να τη σπάσεις, είτε περνάς από το λαϊκό μας τραγούδι και προχωράς προς το original rock ‘n roll, είτε σε πιο ‘λόγιες’ μορφές μουσικής.

Εμείς για να στο αποδείξουμε αυτό φτιάξαμε ένα κουίζ γεμάτο με ξένους και ελληνικούς στίχους, που σχετίζονται με το κρασί και σου ζητούμε να απαντήσεις σε 12 απλές ερωτήσεις.

Για να σε δούμε…

> Πολλά περισσότερα γοητευτικά κεφάλαια από την ιστορία του κρασιού, αλλά και αναλύσεις για τις ποικιλίες των αμπελιών, τις διαφορές των brands και οδηγίες το σερβίρισμα και την απόλαυση του κρασιού ή τη σύσταση μιας αξιόλογης κάβας, θα βρείτε στην Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή μαζί με την εφημερίδα Έθνος.

Ο δεύτερος από τους τρεις τόμους της Εγκυκλοπαίδειας, μαζί με τη θήκη για ολόκληρη τη συλλογή, στο Έθνος της Κυριακής’ που κυκλοφορεί την Κυριακή 14/01.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oneman.gr

Ροή Ειδήσεων