• Αναζήτηση

Με αυτά τα κόλπα, θα κολλήσει πάλι πάνω σου!

Το πιο εύκολο πράγμα σε μία σχέση, σίγουρα, δεν είναι να τον κάνεις να κολλήσει πάνω σου.

Της Ματίνας Μανταρινάκη

Δεν εννοούμε στην αρχή κοπελιά. Τότε, όλα, είναι μέλι γάλα. Μετά τον πρώτο χρόνο όμως, τι κάνεις; Καλά ευχαριστώ! Τότε είναι που θα αρχίσει να, μην το πω να μη θέλει να σε βλέπει, μην το πω να σε σιχαίνεται, μην το πω να πετάει σπυριά όταν σε βλέπει, να το πω κάπως πιο ανώδυνα… να ψιλοβαριέται ρε παιδί μου.

Μη φρικάρεις λογικό είναι. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Έλα, παραδέξου το και σε σένα συμβαίνει, ναι; Ναι. Απαντώ εγώ για σένα. Στο χρονικό διάστημα αυτό και εφόσον εσύ τον θες ακόμα στη ζωή σου, που αν δεν τον ήθελες, δε θα με διάβαζες τώρα, υπάρχουν κάποιες αρχέγονες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις. Και η γιαγιά σου τις έκανε, μη νομίζεις πως ανακάλυψα εγώ την Αμερική. Άκου προσεκτικά.

Μην του αγκιστρώνεσαι σαν τσιμπούρι. Θα τον κάνεις να ξενερώσει, άφησέ του, χώρο και χρόνο. Καλά όχι και ξέφραγο αμπέλι και σου τον φάει καμιά λυσσάρα φίλη σου. Από αυτές κινδυνεύεις περισσότερο.

2222222

Επίσης μην αφήσεις τον εαυτό σου ελέω συνήθειας να μπαταλιάσει και να σε βλέπει σαν τον Διονύση Παπαγιανόπουλο στη σκηνή με τη νυχτικιά που πάει για ύπνο. Θυμήσου ποια και κυρίως πως ήσουν όταν τον καψούρεψες. Όχι άλλο σας δείξαμε και άλλο σας μπήξαμε.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mediafree.gr

Ροή Ειδήσεων