• Αναζήτηση

Γιατί δεν ξεπερνιούνται τα ζώδια;

Μετά από έναν χωρισμό, υπάρχει πάντα μία φάση που όλοι θα περάσουμε. Είναι εκείνη η φάση που όλα σε θυμίζουν, που οι αναμνήσεις βρίσκουν την παραμικρή δικαιολογία να πεταχτούν πάλι στο κεφάλι μας. Είναι μέχρι να καταφέρεις να το ξεπεράσεις.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν μπορείς; Τι μπορεί να φταίει; Ας αφήσουμε την αστρολογία να μας απαντήσει, λοιπόν, στο ερώτημα. Τι είναι αυτό το κάτι που έχει το κάθε ζώδιο και απλά δεν μπορείς ποτέ να το ξεχάσεις μετά από μία σχέση;

Κριός
Αυτό που θα θυμάσαι πάντα μετά από έναν Κριό είναι το πώς σε έσπρωξε έξω από την άνεσή σου, πώς σε βοήθησε να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι και να αρχίσεις επιτέλους να φέρεσαι πιο αυθόρμητα. Δεν είναι συχνό να βρεις κάποιον που να σου το κάνει αυτό.

Ταύρος
Ο Ταύρος, ακόμα κι αν η σχέση έληξε άδοξα, ήταν πάντα εκεί. Στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα ζόρικα. Ακόμα κι αν η παρουσία του δεν έβγαινε πάντα σε καλό, βρισκόταν εκεί, αρνιόταν να τα παρατήσει.

Δίδυμος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ από έναν Δίδυμο, είναι πόσο απρόβλεπτος μπορούσε να γίνει. Η σχέση μαζί του ήταν μια μεγάλη περιπέτεια γεμάτη αυτοσχεδιασμό. Και μερικές φορές το νοσταλγείς αυτό…

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από το μυαλό σου και από την καρδιά σου, απλά και μόνο γιατί μπορείς να τους μιλήσεις για τα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που ξέρει πότε δεν είσαι καλά, και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε βοηθήσει.

Λέων
Πες ό,τι θέλεις για τους Λέοντες, αλλά είναι σταθεροί άνθρωποι. Δεν πρόκειται να ζήσεις σκαμπανεβάσματα σε ό,τι αφορά τα αισθήματα ενός λιονταριού, και αυτή είναι μια ασφάλεια που θα ‘θελες να έχεις σε κάθε σου σχέση.

Παρθένος
Ας είμαστε ειλικρινείς: Ο Παρθένος σου λείπει επειδή το ξέρεις πως κατά βάθος η σχέση σου μαζί του σε έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Ζυγός
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτόν τον σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό του Ζυγού για κάθε τι καινούριο—και αυτό μπορεί να σε πονάει αρκετά, επειδή ίσως ο ίδιος ενθουσιασμός να ήταν που διέλυσε την σχέση σας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: in2life.gr

Ροή Ειδήσεων