Αυτές τις γιορτές, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και να περάσετε όμορφες, ψυχαγωγικές αλλά άκρως εποικοδομητικές στιγμές μαζί τους.

Τριγυρίστε σε χριστουγεννιάτικα πάρκα
Σπιτάκια του Άι Βασίλη, παγοδρόμια, face painting, χοροί, live μουσικές, παιχνίδια, γιορτινές αγορές, λιχουδιές και ατμόσφαιρα παραμυθιού κρύβονται σε πολλά σημεία της πόλης, από το Σύνταγμα και την πλατεία Κοτζιά μέχρι το ΚΠΙΣΝ και την Παιανία. Διαλέξτε χριστουγεννιάτικο πάρκο και χορτάστε βόλτες με τα παιδιά, βάζοντάς τους στο πνεύμα των γιορτών.

Απολαύστε υπέροχες ταινίες στο σπίτι
Αυτές τις γιορτές, η Nova έχει το καλύτερο πρόγραμμα με τις πιο μαγικές ταινίες για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. Τα Στρουμφάκια, τα Minions, ο Paddington, ο μαθητευόμενος μάγος Harry Potter, οι αγαπημένοι ήρωες της Εποχής των Παγετώνων, όλοι (και ακόμη περισσότεροι) δίνουν ραντεβού στο πρόγραμμα στη Nova για μαγικά Χριστούγεννα. Μάλιστα, πολλές από αυτές θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια της Nova – το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να χαλαρώσουμε οικογενειακώς στον καναπέ και να απολαύσουμε το εορταστικό παιδικό πρόγραμμα. Μάλιστα, μπορούμε να βλέπουμε τις ταινίες όπου και αν είμαστε και όποτε το (ξανα)θελήσουμε, χάρη στις δωρεάν υπηρεσίες Nova on Demand και Nova GO.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr