Σοκολατένιο μπισκότο στο τηγάνι
Το συγκεκριμένο μπισκότο, τρώγεται μετά το φαγητό, μαζί με τον απογευματινό καφέ (και το γάλα του παιδιού) ή βλέποντας ταινία. Σε κάθε περίπτωση, έχει φτιαχτεί για να ενώνει την οικογένεια γύρω από ένα (μεγάλο) τηγάνι, με (μεγάλα) κουτάλια με σκοπό να δώσει μεγάλα χαμόγελα.
Υλικά
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
1 φλιντζάνι ανάλατο βούτυρο, μαλακό
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
200 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας γάλακτος ή υγείας
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Zεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο. Το τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: themamagers.gr