• Αναζήτηση

7 τρόποι για να υποδεχτείς το νέο έτος!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πραγματικά προ των πυλών. Την ίδια εποχή πάνω κάτω πέρυσι είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να υιοθετήσεις όλες τις καλές συνήθειες για να έχεις υπέροχο δέρμα και να λάμπεις μονίμως, αλλά τώρα συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν έχεις κάνει και πολλά. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά! Πάρε σήμερα την απόφαση και υιοθέτησε όλες αυτές τις συνήθειες που θα σε βγάλουν «λαμπροπρόσωπη» για πάντα! Απλά βάλε τις στην καθημερινή και στην εβδομαδιαία σου ρουτίνα!

Κοιμήσου με την ησυχία σου

Εν αρχή είναι ο… ύπνος. Κοιμήσου τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα, όπως προτείνει και το National Health Foundation στις ΗΠΑ. Θα είσαι πιο ξεκούραστη, θα έχεις περισσότερη ευεξία και θα δεις και την επιδερμίδα σου πιο φρέσκια και πιο νεανική.

Ντεμακιγιάζ και καλός καθαρισμός

Είτε βαφτείς είτε όχι, πρέπει να καθαρίσεις το πρόσωπό σου, καλά καλά, πρωί και βράδυ. Έτσι θα απομακρύνεις ρίπους και υπολείμματα κρέμας που φράζουν το δέρμα σου και δεν το αφήνουν να αναπνεύσει και να λάμψει!

Σωστή ενυδάτωση

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις πρωί και βράδυ το πρόσωπό σου με μια καλή κρέμα. Επέλεξε το κατάλληλο για εσένα προϊόν, σύμφωνα με την ηλικία και τον τύπο της επιδερμίδα σου. Πολύ σημαντική και η κρέμα ματιών, που δεν πρέπει να την αντικαθιστάς με την κρέμα του προσώπου σου. Ενυδάτωσε όμως τον οργανισμό σου και εσωτερικά, πίνοντας πολύ νερό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων