• Αναζήτηση

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα | Απαγορευτικό απόπλου!

Με κακό καιρό θα συνεχιστεί και σήμερα η έξοδος των Αθηναίων ενόψει Χριστουγέννων.

Η κεντρική Ελλάδα είναι ντυμένη στα λευκά καθώς το πρώτο μεγάλο κύμα χιονιά πλήττει από την Πέμπτη τη χώρα. Χθες μάλιστα παρατηρήθηκαν έντονα προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ταλαιπωρηθούν. Νταλίκες δίπλωσαν στο οδόστρωμα, ΙΧ ακινητοποιήθηκαν στις στροφές της Μαλεσίνας και έτσι, φορτηγά λεωφορεία και Ι.Χ. που ακολουθούσαν κόλλησαν στο σημείο και μετά ακολούθησε το χάος με τις ουρές να ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα . Οδηγοί μάλιστα, εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους για οκτώ ώρες στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από το 117ο χιλιόμετρο λίγο μετά την Υλίκη μέχρι το 131ο χιλιόμετρο στο ύψος της Τραγάνας!

Ανοιχτή από το πρωί η Αθηνών Λαμίας

Ωστόσο, από το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας που είχε χτες το σοβαρό πρόβλημα από την χιονόπτωση στο Μαρτίνο είναι ανοιχτή.

Καθώς η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί επετράπη και η κυκλοφορία των φορτηγών, που είχε απαγορευτεί από τα διόδια Αφιδνών.

Στην Αττική, η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει ακόμα στην περιφερειακή Πεντέλης και στον Διόνυσο, ενώ αλυσίδες χρειάζονται ακόμα τα αυτοκίνητα στην λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ και πάνω.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων