• Αναζήτηση

Κάποιοι έρωτες πρέπει να μένουν ανεκπλήρωτοι

Καλοκαίρια. Αυτές οι εποχές που πάντα κρύβουν έναν έρωτα, ένα μυστικό. Στις ακρογιαλές και τα δειλινά κρύβεται η μαγεία. Έτσι και για τη Βίκυ, τα καλοκαίρια έχουν κάτι το αλλιώτικο, αναστατώνουν με ένα όμορφο και μυστηριώδη τρόπο τη ζωή της.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα νησί. Η Βίκυ ήταν 12 χρονών και όπως συμβαίνει στην αρχή της εφηβείας γνώρισε ένα αγόρι. Εκείνος ήταν μόνιμος κάτοικος. Εκείνη περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της.

Μα ήταν η πιο παράξενη γνωριμία. Δε μίλησαν ποτέ, η ματιά μιλούσε γι’ αυτούς. Την κοίταξε, τον κοίταξε και τα βλέμματα διασταυρώθηκαν για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι μυαλού και φαντασίας, που δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Η μυστική επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους δε σταμάτησε ποτέ. Κάθε φορά που συναντιόνταν, κοιτάζονταν και τα μάτια έλεγαν πιο πολλά από όσα θα έλεγε το στόμα, το κορμί.

Τα χρόνια κυλούσαν και το παιχνίδι συνεχιζόταν έτσι όπως άρχισε.

Κάποιες φορές η Βίκυ αναρωτιόταν γιατί ποτέ δεν έκανε εκείνος μια κίνηση να μιλήσουν. Όσο και να την εξίταρε αυτό που γινόταν, είχε την ανάγκη όπως όλοι οι άνθρωποι να έρθει πιο κοντά του, να τον γνωρίσει αληθινά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pillowfights.gr

Ροή Ειδήσεων