• Αναζήτηση

5-σημαντικές-λεπτομέρειες που πρέπει να σκεφτείς πριν στείλεις γυμνές σου φωτογραφίες

Η σχέση σας βρίσκεται ακόμα στο «ψήσιμο». Είναι ο καιρός που έχεις πάθος, ανυπομονησία και δε βλέπεις την ώρα για τις συναντήσεις σας. Βασικό χαρακτηριστικό της προ σχέσης φάσης, είτε έχετε κάνει σεξ είτε όχι, είναι φυσικά το παιχνίδι με το sexting και αναμφισβήτητα το φωτογραφικό υλικό. Έλα μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και μη ντρέπεσαι. Όλες το έχουμε κάνει, παρόλο που αν με ρωτάς, δεν είναι και το πιο σώφρον πράγμα που μπορείς να κάνεις. Επειδή όμως αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό και την τρέλα της στιγμής, παρακάτω σου έχω έναν οδηγό ώστε να το κάνεις σωστά και να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα.

1. Προσοχή στις λεπτομέρειες: Δε στέλνεις ποτέ κάτι το οποίο είναι χαρακτηριστικό σου-από τατουάζ, σημάδια, ελιές ή οτιδήποτε άλλο-. Θεωρώ αυτονόητο ότι το πρόσωπό σου δε φαίνεται ποτέ, όσο όμορφη και σέξι κι αν είσαι για τον εξής βασικό λόγο: Δεν ξέρεις ποτέ μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος όταν είναι έξαλλος μαζί σου. Φύλαγε τα ρούχα σου για να’ χεις τα μισά.

2. Αποτρίχωση ώρα μηδέν: Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι έχεις φροντίσει κάπως τον εαυτό σου και δεν του στέλνεις σημεία του κορμιού σου με… έντονη βλάστηση. Σε περίπτωση λοιπόν που βαριέσαι να ξυριστείς (γιατί είναι δύο τα ξημερώματα, είσαι αγκαλιά με την ηλεκτρική κουβέρτα και δε σηκώνεσαι ούτε για την ανάγκη σου παρόλο που κοντεύεις να σκάσεις) στείλε κάτι σε αγκώνα ή πατούσα και ό, τι γίνει. Ωστόσο, επειδή με πέτυχες στις καλές μου, θα σου κάνω μία αποκάλυψη που θα σου λύσει τα χέρια: Πλάνα αρχείου φίλη μου. Την μέρα λοιπόν που είσαι βελούδο, έχεις απλώσει τα γαλακτώματά σου και νιώθεις πιο σέξι από ποτέ, φοράς 5 διαφορετικά εσώρουχα, τραβάς καμιά 10αριά φωτογραφίες στις οποίες βγαίνεις το λιγότερο Adriana Lima, και τις αποθηκεύεις για ώρα ανάγκης (πάντα στον υπολογιστή σου εκτός αν το κινητό σου έχει κωδικό). Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

3. Η γωνία πιο σημαντική από ποτέ: Ναι καλή μου, η σωστή γωνία πρέπει να γίνει η καλύτερή σου φίλη. Και όχι μόνο η γωνία, αλλά και ο φωτισμός. Διότι κακά τα ψέματα, το concept είναι όλο πάνω σου και πρέπει να βγεις μία θεότητα. Υπάρχουν πόζες που κολακεύουν τα οπίσθια και άλλες που κολακεύουν το στήθος, τα πόδια ή την κοιλιά. Θέληση να υπάρχει. Εξαιρούνται οι… πραγματικές θεότητες οι οποίες και σακί να βάλουν, θα βγουν και πάλι σέξι. Εxtra tip: Το προσωπικό σου level up θα γίνει όταν εισαγάγεις τον καθρέφτη στη ζωή σου για… 3D καταστάσεις.

4. Το lingerie θα το σέβεσαι! Το lingerie: Πες όχι στο εντελώς γυμνό γιατί δεν έχει χάζι. Όχι ότι δε θα δείξεις και τίποτα, απλά μπορείς να φοράς ένα πολύ σέξι σύνολο, το οποίο θα κάνεις λίγο στην άκρη (σου κλείνω πονηρά το μάτι). Γενικά να ξέρεις ότι οι ζαρτιέρες, οι κορσέδες, οι κάλτσες και όλα τα συναφή τους αρέσουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

lingeriessssss copy

5. Πάρε παράδειγμα: Γιατί φίλη μου τα καλά δείγματα του πληθυσμού οφείλεις να τα μιμηθείς. Με λίγα λόγια, χάζεψε στο Instagram και πάρε έμπνευση από όλες αυτές τις… ελαφρά ενδεδυμένες κοπέλες με τις οποίες ίσως και να γελάς κάποιες φορές. Ναι, αυτές είναι οι δασκάλες σου στην προκειμένη και έχεις πολλά να μάθεις. Στο συγκεκριμένο πάντα θέμα…

Ροή Ειδήσεων