• Αναζήτηση

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κρατήσεις!

Τον κυνήγησες, τον διεκδίκησες, τον φλέρταρες, τον έριξες στο κρεβάτι σου και τώρα θέλεις να μάθεις πως θα τον κάνεις να μείνει για πάντα κοντά σου…

Ο αστρολόγος του TLIFE, Γιώργος Σοφιάνης, σου αποκαλύπτει τα “sos” του κάθε ζωδίου:

Κριός
Επειδή ο Κριός ζει για το κυνήγι, το φλερτ και το σεξ και σιχαίνεται τη ρουτίνα, αν έχεις σκοπό να μείνεις μαζί του για καιρό, ξεσκόνισε το κουτί με τις εκπλήξεις σου. Δύο εισητήρια για το Γκραν Πρι της Μόντσα είναι διεγερτικά. Αν του προσφέρεις και την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης από αεροπλάνο περίμενε πρόταση γάμου. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για σεξ, καθώς οι ορμόνες του λειτουργούν με τρόπο που ποτέ δεν γνωρίζεις πότε θα είναι έτοιμες να εκραγούν.

Ταύρος
Δεν έχεις κάποια δύσκολη αποστολή, αφού είναι ο άντρας που του αρέσει η διάρκεια σε μία σχέση. Εκτιμά την καθημερινή σας επαφή γι’ αυτό δεν θα έλεγε όχι αν δουλεύατε στην ίδια πολυεθνική και συναντιόσασταν κάθε μεσημέρι στο ασανσέρ, στο δρόμο, για lunch break. Η συνήθεια είναι τρόπος ζωής οπότε ίσως να ήταν καλό να ασχοληθείς με ένα χόμπυ του. Αν αισθάνεσαι ήδη να πνίγεσαι σε μια θάλασσα μονοτονίας, πριν αποφασίσεις να τον πνίξεις με μία σακούλα γύρω από το λαιμό του, καταρχάς θυμήσου την ομορφιά αυτού του ατόμου και εν συνεχεία χρησιμοποίησε νέα ενδιαφέροντα στη ζωή του ως σωσίβια της σχέσης σας. Κάποια εκδρομή με νοικιασμένο πολυτελές αυτοκίνητο, μία συνδρομή σε περιοδικό που ασχολείται με πολυτελή αντικείμενα, μία καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη σε spa. Μη φανταστείς κάτι extreme.

Δίδυμοι
Είναι το άτομο που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την επικοινωνία και την ανταλλαγή ειδήσεων. Θα τον ενδιέφερε να μάθει πού κάνουν την καλύτερη laser αποτρίχωση για το στέρνο του, πού θα βρει φυτικό gel μαλλιών και ποιος εισάγει τις περίφημες ελβετικές κρέμες που υπόσχονται νεανικό δέρμα μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θα μπορούσε να σε ακολουθεί σε κέντρα spa, στο τμήμα με γυναικεία εσώρουχα όπου θα σε τσιγκλάει να αγοράσεις το πιο πρόστυχο απ’ όλα και σε δωμάτια ξενοδοχείων με extreme περιβάλλον. Δείξε υπομονή με τις συναισθηματικές του μεταπτώσεις που οφείλονται στην ταχύτητα με την οποία δουλεύει το μυαλό του και είναι γρηγορότερη από την ταχύτητα που ρέει το αίμα στις φλέβες του.
Οι φίλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή του και αυτό σημαίνει ότι θα τους βλέπει και χωρίς εσένα. Αν πάλι έχει αναλάβει πολλές δουλειές ταυτόχρονα -τυπικό για ένα Δίδυμο- θα χαρεί αν σκεφτείς να του στείλεις δείπνο στο γραφείο του.

Καρκίνος
Το δίπτυχο σπίτι και οικογένεια είναι οι βασικές του προτεραιότητες, οπότε το κλειδί για τη ζωή του είναι ο γάμος. Άλλωστε κοιμάται σε διπλό κρεβάτι ακόμα και μόνος, αφού περιμένει τη γυναίκα των ονείρων του. Άφησέ τον να σου μαγειρεύει, να αγοράζει διακοσμητικά για το σπίτι σας, να καλεί τους γονείς σας για κυριακάτικο τραπέζι. Αν ένας Καρκίνος δείχνει να πανικοβάλλεται στην προοπτική μίας μόνιμης σχέσης, είναι που φοβάται πως κάποια μέρα αυτή η σχέση θα διαλυθεί κι εκείνος θα αναγκαστεί να μαζεύει τα κομμάτια του αντιμέτωπος με την προοπτική της αιώνιας μοναξιάς. Αν μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σας πάνω απ’ όλα και να τον διαβεβαιώνεις κάθε μέρα πως η σχέση σας θα διαρκέσει αιώνια, τότε θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διώξει την κυκλοθυμία από τη ζωή του.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων