• Αναζήτηση

6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες στην αρχή μιας σχέσης

Από τη μία είμαστε κι εμείς οι γυναίκες που πράττουμε χωρίς να σκεφτούμε τις περισσότερες φορές και από την άλλη είναι και οι άντρες που τρομάζουν και το βάζουν στα πόδια λες και θα τους κλείσουμε σε καμιά φυλακή or something. Παρόλα αυτά είναι κάποια πραγματάκια που λέμε και κάνουμε συνήθως οι γυναίκες που αγχώνουν, πιέζουν, φοβίζουν τους άνδρες και εκεί κάπου ανάμεσα στο 2ο και στο 3ο ραντεβού (μπορεί να γίνει και από το πρώτο) σας λένε «γεια χαρά» και μην τον (ξανά)είδατε:

1.-Όταν μιλάτε για τον πρώην σας. Ίσως υποψιαστεί πως δεν τον έχετε ξεπεράσει ακόμα. Και ειδικά όταν μιλάτε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη και ίσως πιστέψει πως δε θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον πρώην σας στα μάτια σας.

2.-Όταν τηλεφωνείτε συνέχεια. Νιώθει ότι τον «πνίγετε». Κανείς δε θέλει να μιλάει στο τηλέφωνο κάθε μισή ώρα. Άστε που σίγουρα θα πιστέψει πως του κάνετε έλεγχο για να δείτε που είναι.

3.-Όταν κολλήσετε μαζί του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σας περνάει για άτομο μη ανεξάρτητο και ανασφαλές. Και ακόμη όταν νιώσει το βάρος της συναισθηματικής σας προσκόλλησης σε εκείνον σίγουρα θα τρομάξει.

4.-Όταν τον πρήζετε για το πότε θα ξαναβγείτε. Έχετε βγει ήδη μία φορά. Άστε τον να σας προτείνει εκείνος πότε θέλει να σας ξαναδεί. Αν του το προτείνετε εσείς ίσως φανείτε απελπισμένες.

5.-Μην είστε υπερβολικά διαθέσιμες. Για παράδειγμα, σας στέλνει μήνυμα «είμαι εκεί για καφέ. Θες να ΄ρθεις;» Μην απαντήσετε αμέσως «ναι» και επίσης αν είναι να πάτε μην εκσφενδονιστείτε να φτάσετε σε 10 λεπτά. Πάρτε το χρόνο σας και άστε τον να περιμένει και λιγάκι.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

Ροή Ειδήσεων