• Αναζήτηση

10 δώρα που δεν πρέπει να πας ποτέ σε καλέσματα στις γιορτές

Ενα από τα πράγματα που είθισται να συμβαίνει κατά τη διάρκεια των εορτών είναι και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ συγγενών και φίλων, σε ένδειξη χαράς και αγάπης απέναντι στα πρόσωπα που μοιράζονται αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές.

Κι ενώ η επιλογή ενός δώρου φαντάζει αρκετά εύκολη και ευχάριστη υπόθεση, με τους αποδέκτες των δώρων να υποστηρίζουν πως θα είναι ευχαριστημένοι οτιδήποτε κι αν επιλέξετε, στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύπλοκη.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή δώρων δεν είναι τόσο το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε να ξοδέψετε, αλλά κάποιες προκαταλήψεις, πεποιθήσεις βάσει των οποίων ορισμένα δώρα ενδέχεται να έχουν μια δυσοίωνη σημασία και να δυσαρεστήσουν την οικοδέσποινα ή τον οικοδεσπότη του ρεβεγιόν.

Η Μάρσι Μπλουμ, event planner των σελέμπριτις, σας δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Λευκά λουλούδια

Αν και ταιριάζουν απόλυτα στο λευκό πέπλο που σκεπάζει τη φύση το χειμώνα, τα λευκά λουλούδια σε ορισμένες παραδόσεις συνδέεονται με γεγονότα όπως ο θάνατος και η κηδεία, επομένως δεν θα ήταν και τόσο ευχάριστο δώρο για αυτόν που σας υποδέχεται στο σπίτι του της γιορτές.

Στολίδια για το δέντρο

Θα έχετε σκεφτεί ότι και το σπίτι στο οποίο θα δώσετε το «παρών» πρόκειται να έχει έναν εντυπωσιακό στολισμό, όπως το δικό σας και ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια αποτελούν ιδανική λύση σε μια τέτοια περίσταση, ωστόσο θα πρέπει να υπολογίσετε δύο πράγματα: Με τον αριθμό των ανθρώπων που προτιμούν την εναλλακτική εορταστική διακόσμηση να αυξάνεται, τα στολίδια μπορεί να μην είναι πρακτικά και τόσο χρήσιμα. Επίσης, αν δεν γνωρίζετε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων που σας έχουν προσκαλέσει, δεν θα ήταν καλό να προσφέρετε ως δώρο στολίδια που έχουν κάποια θρησκευτική σημασία ή την υπονοούν.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων