• Αναζήτηση

Οι κακές συνήθειες των ζωδίων

Έφτασε η στιγμή να παραδεχτούμε όλοι μας τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες κακές συνήθειες που έχουμε στην καθημερινότητά μας! Τα άστρα ρίχνουν φως στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και αποκαλύπτουν όλα, όσα με κόπο προσπαθούμε να κρύψουμε! Διάβασε λοιπόν το ζώδιο που σε ενδιαφέρει (αλλά και τον ωροσκόπο, για ηλικίες άνω των 30 ετών) και η αστρολογία θα σου αποκαλύψει όλες τις κακές του συνήθειες.

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

«Ο ζημιάρης»

Όπως λεει και η παροιμία «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει», έτσι λοιπόν και ο Κριός είναι τόσο βιαστικός, που στην προσπάθειά του να τα προλάβει γρήγορα όλα, κάνει γκάφες και ζημιές. Στο πέρασμά του γίνεται σίφουνας και κάνει μεγάλες απροσεξίες. Όταν βιάζεται δεν θα δει μπροστά του ένα εμπόδιο, θα ξεχάσει που έχει βάλει τα πράγματά του ή ακόμα και θα φύγει από το σπίτι χωρίς κλειδιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που με τη μεγάλη βιασύνη του μπορεί να τον δεις να «τρωει» τούμπα, ακόμα και στο ίσιωμα. Άλλες πάλι στιγμές μπορεί να βιάζεται να μιλήσει πρώτος και να πει γρήγορα όσα έχει στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τη γλώσσα του και να κάνει τα πιο αστεία σαρδάμ!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

«Ο λαίμαργος και τεμπέλης»

Ο Ταύρος θέλει όλα γύρω του να κινούνται σε slow motion! Είναι τόσο αργός στις κινήσεις του, στις αποφάσεις του και στην καθημερινότητά του, που νομίζεις ότι είναι έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος! Όταν του ζητάς να κάνει μία δουλειά, βαριέται, τεμπελιάζει και μέχρι να το πάρει απόφαση, θα έχεις βρεθεί στην ανάγκη να κάνεις από μόνο σου την εξυπηρέτηση που του ζήτησες.
Ο Ταύρος λοιπόν συγκαταλέγεται στην κατηγορία των «τεμπέληδων» και αυτό το «χούι» όσο και να προσπαθήσει, δεν θα καταφέρει να το αλλάξει! Εκτός από την τεμπελιά, μία ακόμα «κακιά συνήθεια» του Ταύρου είναι η λαιμαργία! Δεν μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές και τον πιάνει μία ακατανίκητη λαιμαργία, που είναι ικανός να «πέσει με τα μούτρα» στο φαΐ και να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλμυρών αλλά και γλυκών!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

«Το νευρικό παιδί»

Ο Δίδυμος θέλει να διατηρεί για πάντα την νεότητά του και πράγματι δεν χάνει ποτέ την παιδικότητά του, σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί ανώριμος και αφελής! Δεν μπορεί να αποχωριστεί τις κακές συνήθειες που είχε από μικρό παιδί και μία από αυτές είναι και το «φάγωμα» των νυχιών. Ο Δίδυμος είναι πολύ υπερκινητικός αλλά και νευρικός, γι αυτό και απασχολεί συχνά τα χέρια του με νευρικές συνήθειες. Τρωει τα νύχια του, κόβει χαρτάκια ενώ μιλάει (και κάποια από αυτά μπορεί να είναι και σημαντικά και μετά να μετανιώνει) ή πειράζει αδιάκοπα τα μαλλιά του (ιδίως οι γυναίκες). Μία ακόμα κακιά συνήθεια του Δίδυμου, που κάνει πολλούς φίλους του να εκνευρίζονται μαζί του, είναι ότι διακόπτει το συνομιλητή του και να ξεφεύγει διαρκώς από το θέμα της κουβέντας. Δεν θα αφήσει κάποιον να ολοκληρώσει μία συζήτηση, αν δεν έχει πει πρώτα αυτός όλα όσα επιθυμεί!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων