• Αναζήτηση

Ποιον τύπο άντρα ερωτεύεται το κάθε ζώδιο;

Είσαι σε ένα μπαρ και κοιτάς τυπάκια γύρω γύρω. Ένας είναι χύμα αλλά κάνει χαβαλέ με τους φίλους του. Φαίνεται έξυπνος. Ένας άλλος πιο δίπλα είναι κυριλέ και σοφιστικέ και πίνει το κοκτέιλ του. Ένας άλλος πιο αριστερά χαζεύει στο κινητό του. Φαίνεται μυστήριος και έχει περίεργο αλλά σέξι βλέμμα.
Εσένα ποιος από όλους σου κάνει αίσθηση; Ποιον θα κοιτάξεις; Πες μου το ζώδιό σου να σου πω!

ΚΡΙΟΣ: Σε ελκύουν οι άντρες που συνδυάζουν μια γλύκα και μια γοητεία μαζί. Θέλεις να έχουν μια σέξι ηρεμία και να μην δείχνονται. Να είναι διακριτικοί, έξυπνοι και να έχουν χιούμορ!

ΤΑΥΡΟΣ: Σου αρέσουν οι τύποι που έχουν έντονο βλέμμα, έχουν εξουσία και δύναμη. Θέλεις να είσαι από κάτω και να έχουν αυτοί τον έλεγχο. Σου αρέσει να αφήνεσαι στα χέρια του, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να σε έχουν ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η περιπέτεια είναι στο αίμα σου. Γι΄αυτό και θέλεις έναν τύπο ενθουσιώδη, περιπετειώδη, όχι βαρετό, ακραίο και να μπορεί να σε διαχειρίζεται. Χρειάζεσαι κάποιον να σε ισορροπεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέλεις να είσαι non stop σε suspence αλλιώς βαριέσαι για πλάκα. Σε ελκύουν τα «κακά» παιδιά αλλά καταλήγεις πάντα με τα καλά. Μέχρι να βαρεθείς πάλι.

ΛΕΩΝ: Σου αρέσουν οι τύποι που είναι ΥΠΕΡ-ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Δεν θέλεις πίεση επουδενί. Είσαι ηγέτης από μόνη σου οπότε θέλεις κάποιον που να μην είναι κομπλεξικός με αυτό. Κάποιον να σε βάλει στη θέση σου χρειάζεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι δύσκολη. Και δεν κάνεις εύκολα σχέσεις. Δεν κολλάς πουθενά αν δεν υπάρχει λόγος. Αν δε σε εξιτάρει. Και φυσικά αν δεν είναι του χεριού σου απομακρύνεσαι γιατί δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Και εσύ δεν είσαι για να μπερδεύεις το μυαλό σου και πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι μια τρελή που θέλει να κάνει τα δικά της και δεν θέλει πίεση. Χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί να δεχτεί αυτό που είσαι και να καταφέρει να μην τρελαθεί από τη συμπεριφορά σου. Θέλεις ένα cool τυπάκι που παράλληλα δεν θα είναι και αδιάφορος απέναντί σου. Άντε βγάλε άκρη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένας πρακτικός, απλός, με πάθος τύπος είναι αυτό που ψάχνεις. θέλεις να περνάς καλά στο σεξ. Αν υπάρχει χημεία τότε όλα τα άλλα τα φτιάχνεις μόνη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιο δύσκολη από σένα δεν υπάρχει. Όσο εύκολα μπορείς να κάνεις one night stand τόόόσο δύσκολο είναι να κολλήσεις με κάποιον και να κάνεις σχέση. Και ξέρεις πως αν κολλήσεις με κάποιον και ταιριάζεις σε όλα είσαι για πάντα ταγμένη εκεί! Με μικρές δόσεις ελευθερίας φυσικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε εξιτάρει το μυαλό, η εξυπνάδα, το χιούμορ σε έναν άνθρωπο. Αν δεν υπάρχει αυτό το τρίπτυχο τότε πας στον επόμενο. Τόσο απλά, τόσο πρακτικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι παντού και πουθενά. Σου αρέσουν όλοι, παίζεις, φλερτάρεις αλλά δεν κολλάς πουθενά. Και να μείνεις κάπου θα τρελαθείς στην αρχή και μετά θα σου φύγει. Είσαι των άκρων και βαριέσαι γρήγορα. Σε ελκύει το αντίθετο από εσένα. Ψάχνεις ισορροπία!

ΙΧΘΥΣ: Σε τρελαίνουν οι ανέμελοι, γοητευτικοί τύποι που έχουν hobby, που είναι έξυπνοι και έχουν χιούμορ. Θέλεις κάποιον να σε γουστάρει τρελά, να σου το δείχνει κάθε μέρα, να έχεις και suspence και συνάμα (φυσικά) ασφάλεια. Αυτό είναι ότι πιο τέλειο μπορεί να σου τύχει!

Πηγή: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων