• Αναζήτηση

Έχεις σχέση με το σωστό άτομο ή απλά συμβιβάζεσαι;

Ίσως να είσαι ευχαριστημένος/η με το γεγονός ότι συμβιβάζεσαι μέσα στη σχέση σου. Η ασφάλεια κι η σιγουριά είναι πολύτιμα στοιχεία για πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, κατά την ταπεινή και ειλικρινή μου γνώμη, όταν φτάσεις στο σημείο να σπαταλάς τον χρόνο σου, πρέπει να αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι του χωρισμού. Αν αναρωτιέσαι, μήπως παίρνεις λιγότερα από όσα αξίζεις σ’ αυτή τη σχέση, τότε τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο:

1. Το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού, όσο είσαι με τον/τη σύντροφό σου

Απλά έχεις βαρεθεί! Δεν μπορείς να εμποδίσεις το μυαλό σου από το να σκέφτεται πως μπορεί να τερματιστεί αυτή η σχέση. Αν στην τελική, ήσουν με το σωστό για εσένα άτομο, κανείς και τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σου από εκείνον/η.

2. Δεν φαντάζεσαι το μέλλον μαζί του/της

Σκέψου τη ζωή σου μετά από 5 ή 10 χρόνια. Βλέπεις τον/την τωρινό/ή σύντροφό σου, στα μελλοντικά σχέδιά σου; Όχι; Γιατί να είναι τώρα στη ζωή σου λοιπόν; Το να σπαταλάς χρόνο με κάποιον/α που δεν μπορείς ούτε να φανταστείς να είναι μέρος στα μελλοντικά σου σχέδια, δεν βοήθησε ποτέ κανένα.

3. Περνούν πολλές ώρες δίχως να έχετε επικοινωνία

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ωστόσο αν γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο, τότε αυτό σημαίνει κάτι. Ιδίως όταν δε σε νοιάζει καθόλου, αν τυχαίνει να περάσει ακόμη και μία ολόκληρη μέρα χωρίς να έχεις επικοινωνήσει με τον/τη σύντροφό σου. Αυτό δεν νομίζεις ότι πρέπει να σε θορυβήσει λίγο;

4. Όταν σου συμβαίνει κάτι σημαντικό, δεν προτιμάς να το μοιραστείς με τον/τη σύντροφό σου

Προτιμάς αντ’ αυτού να καλέσεις τον/την κολλητό/ή σου για τα χαρμόσυνα νέα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε επειδή πιστεύεις πως ο/η σύντροφός σου δεν θα χαρεί με τα νέα σου, είτε πολύ απλά γιατί δεν νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς μαζί του/της. Και στις δύο περιπτώσεις, τα προειδοποιητικά σημάδια είναι άκρως ηχηρά.

5. Ονειρεύεσαι την ελευθερία σου

Αν η ιδέα του να χωρίσεις και να μείνεις μόνος/η δεν σε τρομοκρατεί και τόσο στην πραγματικότητα, τότε επιζητείς την ελευθερία σου! Γι’ αυτό πολύ απλά χωρίζεις. Ειλικρινά, κάνεις τη χάρη και σε εκείνον/η και σε σένα. Ποιο το νόημα του να παραμένεις σε μία σχέση που σε κάνει να μιζεριάζεις κι απλά θες να λύσεις τα δεσμά σου από αυτή;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων