• Αναζήτηση

Τα κρυφά ταλέντα των ζωδίων

Οι κλίσεις των ζωδίων που βγάζουν μάτι είναι λίγο πολύ γνωστές και ο καθένας τις έχει χρησιμοποιήσει, έχει περηφανευτεί γι’ αυτές και ξέρει ότι συγκαταλέγονται στα «δυνατά» του στοιχεία. Υπάρχουν όμως και τα λεγόμενα «κρυφά ταλέντα», πράγματα που το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να κάνει καλά, όμως ίσως και να μην τα ανακαλύψει ποτέ απλώς γιατί ούτε καν του περνάνε από το μυαλό. Με μία κοντινότερη ματιά λοιπόν θα δει κανείς ότι…

Ο Κριός μπορεί κάλλιστα να διοχετεύσει τον ενθουσιασμό του και την αγάπη του να ηγείται στην τέχνη, μετουσιώνοντας την όποια τραχύτητά του σε καλλιτεχνική πρωτοπορία και μαχόμενος ενάντια στο παρωχημένο στη ζωγραφική, το χορό, τη μουσική και, κυρίως, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Η λίστα πρωτοπόρων της τέχνης είναι μακριά: Vincent van Gogh, Quentin Tarantino, Marlon Brando, Elton John, Johan Sebastian Bach, Lady Gaga, Gary Oldman, Billy Holiday και πολλοί άλλοι.

Το άγγιγμα του Ταύρου είναι μαγικό όταν πρόκειται να ασχοληθεί με τον κόσμο των φυτών, είτε πρόκειται να φροντίσει μία και μόνη γλάστρα, είτε να επιδοθεί σε κηπουρική μεγάλης κλίμακας. Η υπομονή και η κατανόησή του ότι «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι», σε συνδυασμό με την αγάπη του για τη φύση, την έμφυτη αισθητική του και το σεβασμό στην ποιοτική πρώτη ύλη για την παρασκευή φαγητού, τον καθιστούν ένα μάγο στον κήπο, που σχεδόν «μιλάει» με τα φυτά.

Το κρυφό ταλέντο των Διδύμων ίσως δεν είναι και τόσο κρυφό αφού ό,τι αφορά αυτό το ζώδιο δύσκολα μένει στο σκοτάδι, και είναι η πολιτική και η ενασχόληση με τα κοινά. Στους ανάλαφρους Διδύμους σπανίως αναγνωρίζεται η σοβαρότητα και το όραμα που απαιτείται για να επιτελέσει κανείς το λειτούργημα που θα έπρεπε να είναι η πολιτική. Πάντως ασχολούνται όπως και να έχει, με τους Donald Trump, George H. W. Bush, Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Α. Παπανδρέου, Ευκλείδη Τσακαλώτο να είναι μόνο μερικοί.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: athensvoice.gr

Ροή Ειδήσεων