• Αναζήτηση

Τα 10 τοπ τραγούδια για χωρισμένους! (βίντεο)

Αν μόλις βγήκατε από μία μακροχρόνια σχέση -είτε επειδή τον χωρίσατε εσείς είτε επειδή σας χώρισε αυτός- ή απλώς είστε τόσο οργανωτικές που θέλετε να είστε έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο στη ζωή, τότε η λίστα που περιμένατε είναι εδώ!

Ακόμη κι όταν μία σχέση είναι μηνών, εβδομάδων ή και… ημερών, το «μαζοχιστικό» στοιχείο που βρίσκεται έμφυτο στον άνθρωπο σας αναγκάζει να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται και φυσικά ποιος θα είναι ο σύντροφός σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας; Η παλιά καλή μουσική αλλά και η νέα!

Ακολουθούν 10 τραγούδια για να ακούσετε μετά το χωρισμό ανάλογα με τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, από το στάδιο της στεναχώριας και του κλάματος μέχρι της δίψας για ζωή. Και στην τελική γιατί ανησυχείτε; Θα επιβιώσετε!

1. I Will Always Love You – Whitney Houston
Πόσο γραφικό; Μόλις χωρίσατε και έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας. Ξεκινήστε τον σπαραγμό και ξεσπάστε σε λυγμούς στο 3:10. Πριν το ξαναβάλετε, πάρτε μία βαθιά ανάσα.

2. Yesterday – Beatles
Ύστερα από το πρώτο σοκ χρειάζεστε κάτι πιο ήρεμο. Συνεχίστε τη διαδικασία κλάματος βάζοντας ένα από τα πιο κλασικά και νοσταλγικά τραγούδια. Αναπολήστε όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο χθες και αφήστε τα δάκρια να κυλήσουν αργά, σαν να παίζετε σε ταινία. Είναι σύντομο, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να το βάλετε στο repeat για να κερδίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά θαυματουργό!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων