• Αναζήτηση

7 μικρά σημάδια πως σε θέλει πολύ!

Το παιδικό μου όνειρο ήταν να τελειώσω το σχολείο μέχρι να πεις κύμινο. Ήθελα να βγαίνω με όποιον θέλω όποτε θέλω καιν να κάνω όσα δεν μπορούσα μια που φόραγα την ετικέτα «μικρή». Έπειτα κατάλαβα πως μια χαρά ήταν τότε που τα πάντα ήταν ξεκάθαρα και εύκολα . Σε γούσταρε ο συμμαθητής σου. Σου πέταγαν μπηχτές ή σε πείραζε μέχρι να ασχοληθείς μαζί του. Η παρέα του σε καρφώνει και σε έδειχνε κάνοντας του πλάκα. Αυτός έβαζε καλάθια στο Μπάσκετ και μετά σε κοίταζε. Μέχρι που έφτανε επιτέλους η στιγμή να σου τα ζητήσει. Τώρα όμως άλλαξαν οι εποχές συχνά αυτή η ερωτήση τρύπωνε στο μυαλό μου. Με θέλει;Τσέκαρε αυτά τα επτά σημάδια και κάτι ψιλά έτσι ώστε να προχωράς τη σχέση σου στα σίγουρα!!

1. Στο τηλέφωνό του θα είσαι στις γρήγορες κλήσεις η πρώτη: Θα τηλεφωνεί πάντα ,ούτε θα ξεχαστεί, ούτε θα πει πως είχε δουλειά, ούτε κάτι του έτυχε. Θα είσαι το πρώτο του τηλέφωνο το πρωί και η έννοια του θα είναι πότε θα σε δει. Την ώρα που είπε πως θα πάρει τηλέφωνο, εκείνη την ώρα και ούτε δέκα λεπτά αργότερα.

2. Θα δεχτεί να κάνει κάτι που σου αρέσει μόνο εσένα: μπορεί να μισεί τα μαγαζιά και τα ψώνια και να τα αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι αλλά δεν θα θα βγάλει τσιμουδιά θα έρθει με το χαμόγελο στα χείλη.Μπορεί να μην ξέρει να τηγανίσει ούτε αυγά μάτια αλλά θα έρθει να μαγειρέψετε μαζί σου ή θα μαγειρέψει τουλάχιστον μόνο για τα μάτια σου μια Πέστο ,τουλάχιστον. Όσο περισσότερο σε θέλει, τόσο διατεθειμένος θα είναι για να σε κάνει πράγματα που σου αρέσουν και να τα κάνει με όρεξη και δίχως γκρίνιες.

3. Θα σου στέλνει μηνύματα without full stop: Στάνταρ σου έχει τύχει άντρας που ούτε ένα μήνυμα γραπτό δεν καταδέχθηκε να στείλει. Δεν είμαι δεκαπεντάχρονο να στέλνω μηνύματα δεν έχω χρόνο. Όσο και να του εξηγείς πως τα sms είναι σαν μικρά ερωτικά γράμματα που έχουν μια ιεροτελεστία που δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον αυτός εκεί σε συνδέει μόνιμα με Κάιρο . Αυτός που σε πραγματικά όχι απλά μηνύματα θα σου στέλνει αλλά θα προσπαθεί και να σε κατακτήσει με αυτά.

4. Σε κοιτάζει και χαμογελά δίχως λόγο και αιτία: Κι όμως χαζογελά και η αιτία είσαι εσύ. Δέξου το μεγάλο αυτό δώρο και ανταπέδωσε και εσύ.

5. Σε ενημερώνει για το που πάει και που βρίσκεται: Αν δεν το κάνει για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια αλλά επειδή πραγματικά θέλει να ξέρεις που πάει και τι κάνει τότε απλά σε γουστάρει και σου δίνει αυτό που άλλες θα του το είχαν επιβάλει με τον γνωστό σε όλες μας έλεγχο.

6. Βρίσκει χαζές δικαιολογίες για να σε δει λίγο παραπάνω: Κάτι ότι ξέχασε το κινητό σπίτι και ήρθε να το πάρει, κάτι ότι ο δρόμος του τον έβγαλε προς τη δουλειά σου και ήρθε να σε πάρει, ότι είναι κουρασμένος να πάει για μπάλα και θα κάτσει μαζί τελικά. Μικρά αθώα ψεματάκια που εφευρίσκει για να είναι μαζί σου συνεχώς. . Παραπάνω χάδια, περισσότερα φιλιά πιο πολύ μαζί… απλά σε θέλει!!

7. Του αρέσουν όλα επάνω σου: Δεν βλέπει ούτε ψεγάδι πάνω σου. Τι σπυράκια , τι κυτταρίτιδα τι λίγο να έχεις τσιμπήσει τα ψωμάκια σου τελευταία αυτός απλά δεν έχει μάτια παρά μόνο τα μάτια σου. Για αυτόν τα μάτια σου είναι θάλασσες ανοιχτές,γαλάζιες, η φωνούλα σου θα ηχεί στα αυτιά του σαν μουσική.Και η πρώτη καψούρα να φύγει αυτή η λατρεία θα είναι κάπου εκεί.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων