• Αναζήτηση

6 φορές που ένας άντρας βγαίνει εκτός εαυτού με μία γυναίκα

Ναι οι άντρες είναι όντα οπτικά, ναι είναι πιο απλοί από εμάς και ναι μπορούν να ικανοποιηθούν και με λιγότερα πράγματα σε σχέση με μία γυναίκα-καλά εμείς έχουμε κυριολεκτικά το ανικανοποίητο-όπως μία μπύρα και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι δε δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και ότι δεν τους ενοχλούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες δικές μας συμπεριφορές. Και αν νόμιζες ότι είναι οι κλασικές όπως η γκρίνια και η ζήλεια, εγώ σου έχω και κάποιες άλλες, τις οποίες ίσως να μη φαντάζεσαι, αλλά είναι μάλλον πιο βασικές και καθοριστικές.

Το κλάμα άνευ λόγου

Οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε λέει το τραγούδι του Γιώργου του Μαζωνάκη, κάτι που σημαίνει ότι το κλάμα είναι προνόμιο γυναικείο. Δέχονται να κλάψεις για τη δουλειά λόγω πίεσης και άγχους. Δέχονται να κλάψεις επειδή πλακώθηκες με την κολλητή σου ή ακόμα και όταν δεις video με κουτσό σκυλάκι-αυτό όντως σε ισοπεδώνει-. Αυτό όμως που ούτε να δεχτούν αλλά ούτε και να ανεχτούν μπορούν, είναι να κλάψεις για σπασμένο νύχι, τακούνι ή κακό χτένισμα. Και εδώ που τα λέμε, όντως αυτά δεν είναι λόγοι!

Σταμάτα να μιλάς

Οι άντρες δεν μιλούν πολύ. Μάλλον οι περισσότεροι. Όταν λοιπόν είστε οι δυο σας και θέλει να χαλαρώσει, νιώθει πολύ άνετα και ωραία να παραμείνει απολύτως σιωπηλός, γιατί πολύ απλά έχει την οικειότητα. Εφόσον λοιπόν τον βλέπεις τον άνθρωπο ότι θέλει να ηρεμήσει και να χαθεί στις σκέψεις του, γιατί του σπας τα νεύρα με την ακατάσχετη φλυαρία σου; Χάζεψε στο Instagram ή διάβασε ένα περιοδικό αν πρέπει σώνει και ντε να κάνεις κάτι.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων