• Αναζήτηση

10 λόγοι που μόνο οι «τρελοί» πετυχαίνουν στη ζωή, την καριέρα και τον έρωτα.

Η αλήθεια είναι πως η τρέλα βοηθάει σε πολλά -και οι άνθρωποι που την κουβαλούν, συνήθως πετυχαίνουν στη ζωή.

Πως βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα;

Για δες!

1. Οι τρελοί άνθρωποι δεν δίνουν δεκάρα για το τι πιστεύουν οι άλλοι

Και είναι ευτυχισμένοι λόγω αυτού του γεγονότος! Δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη όλων των άλλων, μόνο των ανθρώπων που εκτιμούν και υπολογίζουν. Συνεπώς, δεν αναλώνονται στο τι πιστεύουν οι άλλοι, αλλά επικεντρώνονται στα όνειρά τους και εκεί σπαταλούν την ενέργειά τους.

2. Οι τρελοί άνθρωποι σκέφτονται πάντα διαφορετικά

Γι’αυτό καινοτομούν και είναι μπροστά σε σχέση με τους άλλους. Με το να σκέφτεσαι διαφορετικά και να πράττεις διαφορετικά εν συγκρίσει με το περιβάλλον σου, πετυχαίνεις συνήθως σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

3. Οι τρελοί άνθρωποι δεν ακολουθούν τους κανόνες

Δεν εννοούμε φυσικά να μην υπακούς στους κανόνες του κράτους -άτυπους και …έντυπους. Εννοούμε πως οι τρελοί άνθρωποι επιλέγουν να παρεκκλίνουν από το κοινά αποδεκτό και να βάζουν αυτοί τους κανόνες. Γι’αυτό και ξεχωρίζουν και γι’αυτό και πετυχαίνουν!

4. Λες «όχι» και οι τρελοί άνθρωποι ακούν «Σε προκαλώ»


Πάντα θέλουν να προχωρούν μπροστά, πάντα θέλουν να νιώθουν ότι έχουν προκλήσεις, πάντα έχουν τον αντίλογο- όχι επειδή είναι αντιδραστικοί, αλλά επειδή αμφισβητούν πολλά και θέλουν να γίνονται καλύτερα μέσα από τη διαφωνία.

5. Οι τρελοί άνθρωποι πιστεύουν στον εαυτό τους

Ξέρουν, πολύ καλά μέσα τους, πως μπορούν να τα καταφέρουν, όσο κι αν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους! Πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν ελπίδα στις δυνάμεις τους.

6. Οι τρελοί άνθρωποι δεν φοβούνται την αποτυχία

Πέφτουν, αλλά ξανασηκώνονται. Και αυτό, είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου που πετυχαίνει στην καριέρα, στα προσωπικά και σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Δεν φοβούνται την αποτυχία -άλλωστε η επιτυχία, για αυτούς, είναι το άθροισμα πολλών αποτυχιών μαζί.

7. Οι τρελοί άνθρωποι έχουν πάθος


Με ό,τι καταπιάνονται! Με τη ζωή, με τα χόμπι τους, με τα ενδιαφέροντά τους, με τον έρωτα, με όλα! Δεν είναι ότι όλοι οι τρελοί αγαπούν τα πάντα, προφανώς. Απλά με ό,τι κι αν καταπιάνονται -γιατί είναι και επιλεκτικοί- δίνονται με πάθος.

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων