• Αναζήτηση

Ο Nick Cave σαγήνευσε την Αθήνα! (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Nick Cave επισκέπτεται την Αθήνα, αλλά κάθε φορά είναι μια νέα εμπειρία για το ελληνικό κοινό, καθώς ο Αυστραλός καλλιτέχνης, μαζί με το συγκρότημά του, τους The Bad Seeds, έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να… μαγεύει τα πλήθη. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Και αυτή η συναυλία του Nick Cave θα μείνει αξέχαστη στους φαν του, παρόλο που το σκηνικό ήταν κάτι παραπάνω από γνώριμο, καθώς ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μέρα από τότε που αυτή η ευκίνητη φιγούρα, η βαθιά και γεμάτη πάθος φωνή, η ίδια εκρηκτικότητα είχαν σαγηνεύσει το ελληνικό κοινό. Μοναδική διαφορά, ίσως, ότι αυτή η συναυλία βασίστηκε λίγο παραπάνω στο συναίσθημα, όπως αποτυπώθηκε από κάποιες πιο ήσυχες μουσικές στιγμές.

Τραγούδια γεμάτα ένταση, πάθος, αλλά και μπαλάντες εναλλάσσονταν από έναν Nick Cave ορεξάτο, ευαίσθητο και ευγενικό. «Ευχαριστώ Αθήνα», εξάλλου, ήταν οι δυο λέξεις που επαναλάμβανε συχνά τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά…

Δείτε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων