• Αναζήτηση

Είμαστε δειλοί όταν γουστάρουμε κι άνετοι όταν δε μας νοιάζει!!!

Σε μας τους ανθρώπους αρέσει να διαχωρίζουμε και να ομαδοποιούμε τους άλλους. Δημιουργούμε διάφορες κατηγορίες για αυτούς και τους τοποθετούμε μέσα. Άπαξ και κάποιος θελήσει κάτι περισσότερο από εμάς, πέραν της οπτικής επαφής, τότε αυτομάτως, περνά από ενδελεχή έλεγχο κι αφού φιλτραριστεί κι αναλυθεί, τοποθετείται σε μια απ” τις παρακάτω κατηγορίες.

Ο πιο βασικός διαχωρισμός που κάνουμε είναι εκείνος του ενδιαφέροντος ή μη. Όσοι μας ενδιαφέρουν, ερωτικά πάντα, μπαίνουν στην πρώτη κατηγορία, στην Α1 του πρωταθλήματός μας. Όσοι πάλι δεν πληρούν τις προδιαγραφές μας, στοιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία, περιμένοντας να αγωνιστούν, για να κερδίσουν στο τέλος την άνοδό τους. Απ” τη μεριά μας, κάθε παίχτης, αντιμετωπίζεται ανάλογα με το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.

Άρρεν ή θήλυ, η συμπεριφορά μας έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί από ναζιάρικο γατάκι, σε αγριεμένο αιλουροειδές, έτοιμο να κατασπαράξει το θήραμα, αν αυτό πει έστω και μια κουβέντα παραπάνω.

Έτσι, σε περίπτωση που το άτομο που μας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του δε μας συγκινεί στο ελάχιστο, η άνεση που θα επιδείξουμε θα τσακίζει κόκαλα. Στη φάση αυτή δε μας νοιάζει ούτε να κάνουμε εντύπωση ούτε να χαρακτηριστούμε ως γλυκά κι ευχάριστα πλάσματα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newlifestyle.gr

Ροή Ειδήσεων