• Αναζήτηση

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που τρώτε;

Πως σας αρέσει να απολαμβάνετε το γεύμα σας; Γρήγορα να τελειώνετε; Αργά και απολαυστικά;

Κάθε τρόπος έχει τη δική του εξήγηση για τον χαρακτήρα σας. Διαβάστε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Τρώτε αργά

Αν τρώτε με την ησυχία σας το φαγητό σας, είστε άνθρωπος που απολαμβάνει τη στιγμή. Οι επιστήμονες, όμως, υποστηρίζουν ότι μια τέτοια συνήθεια παραπέμπει σε έναν άνθρωπο πεισματάρη, επίμονο και άκαμπτο στα πιστεύω του, ο οποίος βάζει τον εαυτό του πάνω απ’ όλα.

Τρώτε γρήγορα

Άτομα που σχεδόν δεν παίρνουν αναπνοή όσο τρώνε, συνήθως μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και είναι τυπικοί σε προθεσμίες. Αντίθετα με όσους τρώνε αργά, όσοι τρώνε γρήγορα είναι πιο πιθανό να βάζουν άλλους ανθρώπους πάνω από τον εαυτό τους. Ενώ είναι ιδανικοί σύντροφοι λόγω της δοτικότητάς τους, αρκετοί δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στον εαυτό τους ή δεν εστιάζουν όσο θα έπρεπε στις ανάγκες τους.

Ξεχωρίζετε τις τροφές

Αν απεχθάνεστε οι τροφές στο πιάτο σας να ακουμπούν η μια την άλλη, τότε κατά πάσα πιθανότητα η τάξη και η οργάνωση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο τα άτομα αυτά, παρ’ όλο που τα καταφέρνουν μια χαρά στην οργάνωση του σπιτιού ή του γραφείου τους, δυσκολεύονται να μοιράσουν αρμοδιότητες σε άλλους, επειδή θεωρούν ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με τον δικό τους τρόπο.

Πηγή: apotis4stis5.com

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων