• Αναζήτηση

Τον θέλεις; | Τι μηνύματα να στείλεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Oι καιροί ως γνωστόν είναι δύσκολοι και όχι μόνο από οικονομικής άποψης.Ακόμα και οι σχέσεις βιώνουν κρίση, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι άπαξ και βρεις εκείνον τον ένα που θα σου αρέσει και θα σου ταιριάζει, θα πρέπει να φερθείς πολύ έξυπνα για να μην τον χάσεις και τελοσπάντων για να έχουν τα πράγματα την ροή που τους ταιριάζει. Όχι ότι δεν σου αξίζει μία σχέση και ένα ρομάντζο με τα όλα του, φυσικά γιατί είσαι υπέροχη και καταπληκτική, αλλά οι άνθρωποι πλέον είναι λίγο περίεργοι, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν ειδικό χειρισμό. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τα μηνύματα που πρέπει να του στείλεις, ώστε και να του δείξεις ότι σου αρέσει και να μη δείχνεις απελπισμένη.

Κάνε υπομονή

Και άστον να στείλει εκείνος πρώτος. Με τον τρόπο αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα δείξεις απελπισμένη. Μη σου πω ότι με τον τρόπο αυτό η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο. Κακά τα ψέματα, εφόσον στέλνει εκείνος πρώτος, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται.

Μη στέλνεις ποτέ πάνω από ένα αναπάντητο μήνυμα

Έχεις και μία αξιοπρέπεια φίλη μου. Ok, στέλνεις ένα μήνυμα στο οποίο δε λαμβάνεις ποτέ απάντηση. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ξαναστείλεις κάτι. Αν θέλει, θα σου απαντήσει και στο πρώτο. Και ακόμα κι αν το έχει ξεχάσει, κάποια στιγμή θα σε αναζητήσει. Αν φυσικά σε θέλει.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων