• Αναζήτηση

Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για μένα;

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την αγάπη. Μακάρι να υπήρχαν… Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ποιον θα ερωτευθεί, απλά συμβαίνει. Αλλά θα πρέπει να διατηρούμε πάντα μια σχετική ισορροπία και κοινή λογική. Καθώς γνωρίζουμε τον εαυτό μας καλύτερα από τον οποιονδήποτε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε να καταλάβει ποιο είδος ανθρώπου θα μπορούσε να μας κάνει ευτυχισμένες, να βρούμε δηλαδή ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εμάς. Θα σας εξηγήσουμε!

Ποιο είναι ο κατάλληλος σύντροφος ώστε να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη;

Λοιπόν, πρώτα από όλα θα πρέπει να είμαστε λογικές και αντικειμενικές. Δεν μπορούμε να περάσουμε όλη μας τη ζωή περιμένοντας τον «σωστό, εκείνον που ονειρευόμαστε και θεωρούμε τέλειο». Ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τέλειοι αλλά όταν είναι μαζί, είναι πραγματικά τέλειοι καθώς ξέρουν πώς να φτιάξουν τη δική τους πραγματική ευτυχία.

Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για τον τέλειο άνθρωπο αλλά να ψάχνουμε για κάποιον του οποίου οι ατέλειες ταιριάζουν με τις δικές μας. Κάποιον που να καλύπτει τις ανάγκες μας, κάποιον που μπορούν οι αρετές μας να γεμίσουν τα δικά του κενά. Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε ότι είναι μια περιπέτεια που όλες αξίζουμε να τη ζήσουμε: να δημιουργήσουμε μαζί, να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε, να φτιάξουμε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο δεσμό. Αλλά ας δούμε ποια διάσταση είναι κατάλληλη για μας….

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: madata.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων