• Αναζήτηση

Χωρίστρα | Τι ταιριάζει στο σχήμα προσώπου σας

Η χωρίστρα μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό όπλο για να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας με τον πιο απλό τρόπο. Μια κίνηση είναι ικανή να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα χωρίς να κουρευτείτε. Ποιο είναι όμως το ιδανικό είδος χωρίστρας για το σχήμα του προσώπου σας;

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το που θα κάνουν την χωρίστρα τους όταν κουρεύονται και δεν δοκιμάζουν να πειραματιστούν μετά. Αν όμως της αλλάξετε θέση και σχέδιο, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση σας και να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό χτένισμα σε 1 μόλις λεπτό.

Δοκιμάστε λοιπόν να παίξετε με τα μαλλιά σας. Να τα κάνετε όλα πίσω, στο πλάι, στη μέση ή να σχεδιάσετε ζιγκ ζαγκ. Αυτός είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας.

Επιλέξτε το σχέδιο της χωρίστρας ανάλογα με το σχήμα προσώπου:

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να επιλέξτε το ιδανικό σχήμα χωρίστρας, είναι να βρείτε πιο στυλ ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες στα σχήματα των προσώπων είναι ενδεικτικές και σχεδόν κανένας μας δεν ανήκει σε μια εξ αυτών. Βρείτε όμως το σχήμα που περιγράφει καλύτερα το πρόσωπο σας και εκμεταλλευτείτε το. Είναι στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο, σε σχήμα καρδιάς;

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newlifestyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων