• Αναζήτηση

Τα 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί για να πετύχεις στην καριέρα σου!

Το διάστημα μεταξύ του πρωινού ξυπνήματος και της στιγμής που φεύγεις για τη δουλειά είναι για όλους ένας δύσκολος χρόνος που συνήθως τον σπαταλάμε απλά προσπαθώντας να ξυπνήσουμε χωρίς να εκμεταλλευόμαστε τις απίστευτες δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε αν αξιοποιήσουμε σωστά τον συγκεκριμένο χρόνο!

Γι’ αυτό και εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις αμέσως μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι που θα σε γεμίσουν ενέργεια, θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα σε κάνουν περισσότερο αποδοτικό την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας!

10. Σχεδίασε μια εύκολη και γρήγορη πρωινή γυμναστική

Τι καλύτερο για να σε γεμίσει ενέργεια το πρωί από λίγη γυμναστική. Μερικές κάμψεις, λίγο επι τόπου τρέξιμο, μερικά καθίσματα και λίγοι κοιλιακοί όχι μόνο θα σε ξυπνήσουν για τα καλά αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις μπαταρίες σου για να ξεκινήσεις δυναμικά την μέρα και τη δουλειά σου.

9. Στρώσε το κρεβάτι σου

Το να στρώσεις το κρεβάτι σου με το που ξεκινήσεις μπορεί να σου φαίνεται παράξενο και όμως σε ξυπνάει. Όχι μόνο αρχίζεις να κινήσε, αλλά και η όψη ενός στρωμένο και μαζεμένου κρεβατιού σε ενεργοποιεί αμέσως και σε αποτρέπει από το να πας να χωθείς και πάλι κάτω από τα σκεπάσματα.

8. Πιες νερό

Ένα ποτήρι κρύο νερό αμέσως με το που σηκωθείς από το κρεβάτι θα ενεργοποιήσεις τα νεύρα στην στοματική κοιλότητα και τον λαιμό και αμέσως αυτό θα δώσει σήμα στον εγκέφαλο και θα εξαφανίσει αμέσως την νύστα και την υποτονικότητα που έχουμε όλοι μας το πρωί.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: manslife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων