• Αναζήτηση

Ζώδια, γυναίκες και μόδα!

Ως γνωστόν, οι γυναίκες είναι εκείνες που στηρίζουν την αγορά μέσω της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς αφού φροντίζουν πολύ και ξοδεύουν πολλά για την εμφάνιση τους και ιδιαίτερα για το ντύσιμο τους. Και αφού είναι κοινό μυστικό ότι όλη η προσπάθεια έχει αποδέκτες τα πρόσωπα του αντίθετου φύλου, ας δούμε αν τελικά τα καταφέρνουμε με τις επιλογές μας ή μήπως ενοχλούμε την αισθητική τους;

Τι σκέφτονται οι άντρες για το ντύσιμο μας και δεν μας το λένε;

ΚΡΙΟΣ

Καλά, κυρά μου, εκπομπή στο κανάλι της Εκκλησίας κάνεις και ντύθηκες έτσι; Πού είναι το μπούστο σου το καμαρωτό, που μας το κουκούλωσες λες και θα σου το ματιάξουν; Και μέση δεν έχεις; Λοιπές καμπύλες; Κι αν έχεις, γιατί τα κρύβεις μέσα στο σακί; Και με αυτά τα χρώματα, τα μπεζουλιά και τα γκριζωπά, τι θέλεις να κάνεις, καμουφλάζ; Να γίνεις ένα με τον τοίχο να μη σε δούνε; Χάθηκε ο κόσμος για ένα κοκκινάκι, που δεν υπάρχει πιο ωραίο χρώμα; Στα χείλη σου έστω, που είσαι λες και βλέπουμε ασπρόμαυρη φωτογραφία… Άσε, πάω μια βόλτα πιο κάτω, μη με περιμένεις για φαϊ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μα τη θεά Αφροδίτη, γυναίκα είναι αυτή ή σκαντζόχοιρος; Πιάνεις τα χέρια της, κι είναι λες και αγγίζεις γυαλόχαρτο. Το βαμμένο νύχι της έλειπε, με την μπογιά την ξεφλουδισμένη. Το μαλλί τζίβα, στέκεται και χωρίς κεφάλι, χελόου, τόσα πώς-τα-λένε-κοντίσιονερ σας διαφημίζουνε στις τηλεοράσεις. Και τι φοράει, λινάτσες; Σε ακουμπάει κι ανατριχιάζεις, χάθηκε ο κόσμος να φορέσει κάνα μαλλινάκι απαλό, κάνα μεταξωτό; Η μόνη δικαιολογία θα είναι να μη βάζει μαλακτικό στο πλυντήριο για να κάνει οικονομία. Η μόνη! Αλλά και πώς μυρίζει έτσι; Πάρε ένα άρωμα, κυρία μου, τσάμπα βάζουν τα δειγματάκια στα περιοδικά! Σκαντζόχοιρος διασταύρωση με κουνάβι, αυτό έχω να πω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λες και χαζεύω την ντουλάπα της μάνας μου. Ή βλέπω βιντεοταινία το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Σε χρονοταξιδιώτισσα έπεσα; Μου είπε με περηφάνια ότι έχει βρει το στιλ της και δεν θέλει να το αλλάξει. Κόβει τα μαλλιά της με τον ίδιο τρόπο από τότε που τέλειωσε το λύκειο. Φοράει, είπε, τα ίδια γυαλιά εδώ και δέκα χρόνια. Μου έδειξε και τη φωτογραφία στο δίπλωμα της οδήγησης. Έφριξα, ο άνθρωπος. Ίδια και απαράλλακτη. Φαντάσου τώρα να την έχεις αυτή δίπλα σου, κάθε μέρα με τα ίδια ρούχα και το ίδιο στιλάκι, εις τους αιώνες των αιώνων αμήν. Σαν τη Νάνα Μούσχουρη ένα πράγμα. Διαχρονική αξία, μπλιάχ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δερμάτινα μηχανόβιου, μαλλί-καρφάκι, δέκα σκουλαρίκια στο κάθε αυτί και γύρευε πού αλλού θα έχει κάνει piercing. Το μάτι βαμμένο μαύρο του θανατά και ένα κραγιόν στα χείλια προς το μοβ του. Α, και μαύρο νύχι. Ντύσιμο στους ίδιους χαρούμενους τόνους, πατόκορφα. Σχόλασε η κηδεία ή ακόμα; Δεν θα ξαφνιαζόμουν αν έβγαζε από την τσάντα της και μια σιδερογροθιά ή κανένα μαστίγιο. Μα, στην ξαδέλφη του Δράκουλα έπεσα; Και τώρα τι, υποτίθεται ότι εμένα θα μου άρεσε αυτό το πλάσμα να το κρατήσω στην αγκαλιά μου και να χουχουλιάσουμε; Μάλλον κανέναν αγιασμό και κάνα σκόρδο πρέπει να ζητήσω από τη μάνα μου, καλού-κακού…
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων