Αβοκάντο: Το αβοκάντο ωριμάζει καλύτερο στον πάγκο της κουζίνας. Μην το βάλετε στο ψυγείο, εκτός εάν θέλετε να το κρατήσετε για περισσότερο από μια εβδομάδα.
Σοκολάτα: Καμία παγωμένη σοκολάτα δεν άφησε πίσω της τη γλυκιά γεύση της σοκολάτας. Περισσότερο με παγωμένο σφουγγάρι πιάτων μοιάζει. Επίσης, το καλικαίρι δεν τρώμε σοκολάτες, τρώμε παγωτό.
Μπανάνα: Η ψύξη θα επιβραδύνει τη διαδικασία της ωρίμανσης και θα μετατρέψει το κίτρινο δέρμα της σε καφέ. Είναι καλύτερο να παραμείνει κι αυτή στον πάγκο. Και αν χάσει την φρεσκάδα της και γίνει μαλακιά, μπορούμε να την κάνουμε ένα ωραίο smoothie.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: womantoc.gr