• Αναζήτηση

Ιδιοκτήτης περιπτέρου: Μέσα σε λίγες ώρες μου έδωσαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ (εικόνες & video)

Σε μεγάλο πρόβλημα για επαγγελματίες και πολίτες έχουν εξελιχθεί τα πλαστά χαρτονομίσματα που επιτήδειοι έχουν ρίξει στην αγορά.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία του κυρίου Γιώργου Βενέτη, ιδιοκτήτη περιπτέρου σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στον οποίο μέσα σε τρεις ώρες προσπάθησαν να δώσουν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Ο ίδιος μιλώντας στο iefimerida.gr είπε πως το ένα από τα τρία άτομα πρέπει να ήταν… αετονύχης και να γνώριζε πως το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό, ενώ οι άλλοι δύο πελάτες ήταν προφανώς θύματα άλλων επιτήδειων.

Μάλιστα τα… καινούργια πλαστά χαρτονομίσματα που έχουν μπει στην αγορά διαθέτουν τόσο την ειδική γραμμή, όσο και το μεταλλικό σήμα.

Ένα από τα πλαστά χαρτονομίσματα: 

Ενα από τα πλαστά χαρτονομίσματα Ενα από τα πλαστά χαρτονομίσματα Επιχειρηματίες και πολίτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην πέσουν θύματα επιτήδειων Επιχειρηματίες και πολίτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην πέσουν θύματα επιτήδειων Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μπερδευτεί Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μπερδευτεί

Πώς ξεχωρίζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα:

Πηγή: Ιδιοκτήτης περιπτέρου: Μέσα σε λίγες ώρες μου έδωσαν τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων