• Αναζήτηση

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών & απoπειρών κλοπής σε οικίες και όχημα στη Μεσσηνία (video)

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες και όχημα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (6.8.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (6.8.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο ανωτέρω, διέρρηξε όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, τρία -3- ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των εκατό -100- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, ενώ σε έρευνα

που έγινε σε προαύλιο χώρο της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) στιλέτο κι ένα (1) μαχαίρι.

Όπως προέκυψε, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 15.6.2018 έως και χθες (6.8.2018), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε ακόμη έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.800- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, σε βάρος του 35χρονου, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένες κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ροή Ειδήσεων