• Αναζήτηση

Μοναδική συναυλία με τους Quintet-à-tête από το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας

Στον προαύλιο  χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας  που στεγάζει την «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» επί της οδού Σταδίου 64 στην Καλαμάτα στα πλαίσια των θερινών εκδηλώσεων με τίτλο «… με φως  καταμεσής του κόσμου …» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 συναυλία με το φωνητικό σύνολο  Quintet-à-tête.

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον J.S. Bach, o Βασίλης Τσιτσάνης τον Bobby McFerrin, οι Beatles τον… Ιάκωβο, η Μαίρη Παναγιωταρά την Αγγελίνα από τη Σόφια… Ένα μοναδικό live “μ’ άλλον troppo“: τον τρόπο των Quintet-à-tête. Ένα μουσικό σχήμα που τραγουδά γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές μελωδίες από όλον τον κόσμο. Πολυφωνίες μαγικές κι ονειρεμένες με παρέα το χιούμορ και το κοινό.

Οι Quintet-à-tête δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2017 από μια παρέα μουσικών και ηθοποιών. Με κοινό παρονομαστή την πολυφωνία, την ομάδα, την παρέα φωνών, τραγουδούν μουσικές από όλον τον κόσμο. ‘Αλλοτε πολυφωνικά τραγούδια, άλλοτε κομμάτια που μεταμορφώθηκαν σε πολυφωνίες από τους ίδιους και άλλοτε χιουμοριστικά ξαφνιάσματα “πειράζοντας” γνωστά μουσικά κομμάτια.

Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο – ενορχηστρώσεις)

Φώτης Μυλωνάς (πνευστά – κιθάρα – μαντολίνο – φωνή)  

Τίνα Γιωτοπούλου (φωνή)

Αμαλία Τσεκούρα (φωνή)

Λάμπρος Παπαγεωργίου (φωνή)

Προπώληση εισιτηρίων στο κτίριο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας ΄΄ Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία  Γ. Καρέλια΄΄ από Σάββατο 7Ιουλίου και ώρα 9:30 π.μ. έως και Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 κατά την διάρκεια της λειτουργίας του χώρου της έκθεσης.

Τηλέφωνο 2721086923

Τιμή εισιτηρίου 20 €

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Ροή Ειδήσεων