• Αναζήτηση

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου στο επίκεντρο της συνάντησης Ξυγκώρου, Κατσίβελα & Τερζή

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τριφυλίας, παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Δημητρίου Τερζή.
Αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικώς θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, την παραχώρηση γραφείου στο Δήμο Τριφυλίας για τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, καθώς και η εύρεση κατάλληλων χώρων για την σεμιναριακή και όχι μόνο κατάρτιση των επαγγελματιών μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.


Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Τριφυλίας κος. Παναγιώτης Τσίγγανος και κος Ιωάννης Κατσούλας, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κυπαρισσίας κα Σταματία Αλεξόπουλου, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας κος Γιωργος Γκόνης καθώς και ο Αρχιτέκτων Μηχανικός κος Αγγελής Πετρακόπουλος.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου ακόμα παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σταύρος Στούπας καθώς και ο Διευθυντής του, κος Γιαννός. Τέλος από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος κος Νικόλαος Μπούκαλης, ο Γενικός Γραμματέας κος Σπύρος Χηνόπουλος, ο Γραμματέας Άρις Παναγιωτόπουλος και η ταμίας κα Ελένη Κουρέτα.

Ροή Ειδήσεων