• Αναζήτηση

Βίντεο από το περιστατικό με τους τέσσερις νεκρούς στο Βέλγιο! (video)

Ένοπλος σκότωσε δύο αστυνομικούς και έναν περαστικό σήμερα προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος στο κέντρο της Λιέγης, στο Βέλγιο.

Άλλοι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Εικόνες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν σε αναζήτηση καταφυγίου στην κεντρική λεωφόρο ντ’ Αβρουά της Λιέγης, με πυροβολισμούς και σειρήνες να ακούγονται στο βάθος. Ένα βίντεο δείχνει δύο οπλισμένους αστυνομικούς να παίρνουν θέση.

Στην επιβεβαίωση πως ο άνδρας που πυροβόλησε δύο αστυνομικούς στη λεωφόρο ντ’Αβρουά στη Λιέγη, σήμερα το πρωί, είναι νεκρός, προχώρησαν και οι Αρχές του Βελγίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης RTBF (Radio Television Belge Grancophone), το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας είναι αυτό που προκρίνεται. Μάλιστα, κάποια άλλα ΜΜΕ της χώρας, αναφέρουν ότι ο δράστης, πριν πέσει νεκρός, φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ».

Αφού πυροβόλησε τους αστυνομικούς, ο άνδρας στη συνέχεια έπιασε όμηρο μία γυναίκα, η οποία ήταν υπάλληλος του γυμνασίου «Léonie de Waha», στον έκτο όροφο ενός κτιρίου, ίσως του σχολείου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το καφέ, μπροστά από το οποίο καταγράφηκαν οι πυροβολισμοί.

Τοπικοί εισαγγελείς δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχολιασμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων