• Αναζήτηση

Η δολοφονία της εγγονής του Μόργκαν Φρίμαν στο προσκήνιο μετά τις αποκαλύψεις για τον ηθοποιό!

Η αρχή έγινε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος μάλιστα παραδόθηκε τελικώς στην αστυνομία. Η περίπτωσή του οδήγησε στη δημιουργία του κινήματος #MeToo. Ο αγαπημένος τηλεοπτικός αστέρας Μπιλ Κόσμπι καταδικάστηκε και πολυάριθμοι εκπρόσωποι του Χόλιγουντ είδαν τις καριέρες τους να γκρεμίζονται μετά τις εις βάρος τους καταγγελίες γυναικών (ή και ανδρών, όπως στην περίπτωση του Κέβιν Σπέισι) για σεξουαλική παρενόχληση, ακόμη και για βιασμό.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά του 80χρονου πλέον Μόργκαν Φρίμαν. Ενός βετεράνου ηθοποιού που, όπως και ο Κόσμπι, κυρίως μέσα από τους ρόλους του, έδινε την εικόνα του προσώπου υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο Φρίμαν έχει βραβευτεί με Όσκαρ Β΄Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Million Dollar Baby», ενώ έχει προταθεί για Όσκαρ άλλες τέσσερις φορές, εκ των οποίων τρεις φορές για Α΄ανδρικού ρόλου για τις ταινίες: Ο σοφέρ της κυρίας Ντέιζι (Driving Miss Daisy, 1989), Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ (The Shawshank Redemption, 1994) και Ανίκητος (Invictus, 2009), καθώς και μια φορά για Β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Το δόκανο (Street Smart, 1988).

Ο αμερικανός ηθοποιός αναγκάστηκε να ζητήσει τις προάλλες συγγνώμη μετά τις κατηγορίες που διατύπωσαν σε βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση, οκτώ γυναίκες.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου», είπε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων