• Αναζήτηση

Ξεσπά η Ελένη Φουρέιρα!

Σε όλους και για όλα απαντά η Ελένη Φουρέιρα μετά την επιστροφή της από την Eurovision, τονίζοντας ότι νιώθει δικαιωμένη μετά και την 2η θέση την οποία κέρδισε, την υψηλότερη που έχει πετύχει η Κύπρος στα χρονικά της στον διαγωνισμό.

Μιλώντας στην lifo και τον Αλέξανδρο Διακοσάββα, η τραγουδίστρια μιλά, μεταξύ άλλων, για τον ντόρο που προκλήθηκε λόγω της φωτογραφίας της με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας, με τον οποίο σχημάτισαν τον αλβανικό αετό: «τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδές. Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Έλληνες. Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν!».

Μάλιστα, κάνει ιδιαίτερη μνεία στα «πυρά» που δέχθηκε από την Ραχήλ Μακρή, για την οποία λέει πως «βγήκε και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κα. Μακρή όταν ήταν βουλευτής».

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

Ροή Ειδήσεων