• Αναζήτηση

Η σκληρή απάντηση του Χρήστου Δάντη στους επικριτές του! (βίντεο)

Πολλά και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη, με τίτλο «κ@ργι@λ@ σε μισώ» και ο ίδιος πήρε δημόσια θέση για όσους τον επικρίνουν.

Τόσο άνθρωποι από τον χώρο της showbiz, όσο και χρήστες των social media, σχολίασαν αρνητικά τους στίχους, επισημαίνοντας πως είναι σεξιστικό, αλλά και ότι δεν συνάδει με το ύφος που μας έχει συνηθίσει ο Χρήστος στη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας του.

«Δεν θεωρώ ότι είναι σεξιστικό. Δεν είναι σεξιστικό και για ποιο λόγο να είναι; Θεωρώ φασισμό, τον οποιοδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει “απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να τραγουδάει τέτοια τραγούδια”. Ποιος μου το απαγορεύει και γιατί; Οι άνθρωποι που κράζουν είναι οι ενοχικοί!», ανέφερε ο τραγουδιστής στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπου Κωνσταντάρα, Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ.

Και συνέχισε: «οι επώνυμοι άνθρωποι που βγήκαν και τοποθετήθηκαν γι’ αυτό είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους και τους καταλαβαίνω και τους ασπάζομαι και τους αγαπάω το ίδιο. Δεν θα αλλάξει η αγάπη μου προς αυτούς επειδή τοποθετήθηκαν κατά μου. Δεν μπορεί να με μειώσει κάτι. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει αυτό το πράγμα που κάνω, ούτε εγώ καν, όσο κι αν προσπαθήσω».

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsone.gr

Ροή Ειδήσεων