• Αναζήτηση

Ξέρουμε πού θα βρεις τον άντρα που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Το πήρες απόφαση και αφού είδες πως δεν βλέπεις προκοπή με το να περιμένεις τον πρίγκιπα να σου χτυπήσει την πόρτα, αποφάσισες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τον ψάξεις μόνη σου. Κοίτα… αν αρχίσεις να ψάχνεις, όλο και κάτι θα βρεις, απλά δεν υποσχόμαστε ότι θα είναι ο πρίγκιπας. Μπορεί να είναι ο «παραγιός» ή ο κακός ξάδερφος του…

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να έχεις την διάθεση να βγεις από το καβούκι σου. Μπορεί βέβαια να πρέπει να προσπαθήσεις μια δυο φορές μέχρι να το πετύχεις, αλλά η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα και στο τέλος θα αρκεί ένα σου βλέμμα.

1.Μίλα με αγνώστους

Όταν ήσουν μικρή η μαμά σου έλεγε το ακριβώς αντίθετο, αλλά τώρα πια μεγάλωσες και τα δεδομένα άλλαξαν. Είναι πάρα πολύ απλό. Στέκεσαι δίπλα σε αγνώστους στο μετρό, στο ασανσέρ, στην ουρά που περιμένεις τον καφέ σου ακόμα και στην αναμονή για τον οδοντίατρο. Γιατί να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Δεν λέμε να αρχίζεις να μοιράζεις το τηλέφωνο σου, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να «ζεσταθείς». Χαμογέλασε, πιάσε την κουβέντα για κάτι απλό που συμβαίνει ή βλέπεις εκείνη την ώρα. Ένα κοινό στοιχείο. Και όταν φύγεις ξαναχαμογέλασε. Αυτό αρκεί για αρχή.

2.Διεύρυνε τον κύκλο σου

Πως θα βρεις κάποιον αν κάθε μέρα βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους στη ζωή σου; Πήγαινε σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει. Πάρε τον καφέ σου από διαφορετικό μαγαζί, ξεκίνα ένα μάθημα, μια ξένη γλώσσα, χορός, yoga, skydiving, λέσχη βιβλίου, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων