• Αναζήτηση

Εκλογές ΝΟΔΕ: Υποψηφιότητα και στήριξη Φωτόπουλου σε Τζαβάρα

Την στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ Παναγιώτη Τζαβάρα, δηλώνει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος σύμβουλος Θεόδωρος Φωτόπουλος

*Ο Θεόδωρος Φωτόπουλος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. , σύζυγος του η Ξανθή Αλατσάκη Οικονομολόγος, μέλλος του Συλλόγου Τριών Τέκνων Νομού Μεσσηνίας,  πατέρας τριών παιδιών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή Δημοσίων & Ιδιωτικών έργων. Έχει ασχοληθεί με την Ενέργεια, τα Χρηματοοικονομικά, τις Εξαγωγές. Το 2016 διακρίθηκε στον 3ο διαγωνισμό Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί» που διοργανώνει ο Σ.Ε.Β. και η Eurobank με την Biostalis, με τον « Υδροπονικό Θάλαμο Παραγωγής Φρέσκιας Ζωοτροφής Κριθαριού»

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας:

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, αποφάσισα να θέσω, υποψηφιότητα, για μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε Μεσσηνίας, στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, στις 13 Μαΐου.

Σας καλώ όσοι αισθάνεστε «ενεργοί πολίτες», άνθρωποι με ιδέες, απόψεις, αξίες, όνειρα για το μέλλον, να συμμετέχετε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.   

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, που δεν έχουμε ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική έως τώρα, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τζαβάρα, όπου επιθυμούμε, με την παρουσία μας , με  τις απόψεις, τις ιδέες μας, την άμεση επαφή μας με τους νέους, τους εργαζομένους, τους ελεύθερους επαγγελματίες να εμπλουτίσουμε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Εμείς οι  Έλληνες υπήρξαμε πάντοτε λαός με αξίες, πίστη στον Θεό, την πατρίδα  και αγάπη για την πολιτική, με αρχή την ρήση του Αριστοτέλη : “Φύσει μέν ἐστιν ἄνθρωπος ζῷον πολιτικόν”. Ποτέ στην ιστορία μας δεν υπήρξαμε ιδιαίτερα πλούσιος λαός, σε αντίθεση με τους «βάρβαρους» κατά καιρούς γείτονες μας. Το μειονέκτημα αυτό, μας έκανε να επιστρατεύουμε το μυαλό μας, την παρατήρηση, την έρευνα, την καινοτομία . Έτσι, γεννήθηκε ο ελληνικός  πολιτισμός, που μας κάνει όλους υπερήφανους, βασισμένος στην Αρετή, την Αριστεία, την Άμιλλα.

Το μεγαλύτερο έγκλημα για την χώρα, που πράττει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα και τους νέους μας, είναι η επιμονή για ξεριζωμό αυτών των αξιών μας.  Η γλώσσα φτωχοποιείται, η ιστορία αλλάζει και εκχωρείται, οι ήρωες μας, οι Άγιοι, οι Εθνικοί Ευεργέτες, τα πρότυπα που μας διατήρησαν ως Έθνος, τα βγάζουν βιαίως  από την ζωή μας, το μάθημα των θρησκευτικών, σε αντίθεση με την προσταγή του συντάγματος, γίνετε Θρησκειολογία.

Ο Σύριζα, έπεισε τους έλληνες, ότι μπορούν να ευημερήσουν, χωρίς κόπο, χωρίς θυσίες. Υποσχέθηκε ότι: «με ένα νόμο και ένα άρθρο», θα απαλλαγούν τάχα από τα μνημόνια, και όλα τα  κακώς κείμενα, που συσσωρεύτηκαν στην χώρα μας, την εποχή, που το «δημόσιο δεν χρεοκοπούσε ποτέ».

Το πάθημα όμως, δεν έχει γίνει μάθημα. Τα πρόσκαιρα επιδόματα και οι υποσχέσεις για διορισμό στο δημόσιο, φαίνεται να σαγηνεύουν κάποιους. Η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και η επιβίωση του με επιδόματα, εξυπηρετεί αυτούς, που μας θέλουν άβουλους χωρίς όνειρα για δημιουργία και πρόοδο.

Αυτή την στιγμή, η πολίτες  έχουμε μια τελευταία ελπίδα, να αντιστρέψουμε αυτόν τον αξιακό, εθνικό, οικονομικό κατήφορο.

Η Νέα Δημοκρατία έχει και αυτή τις ευθύνες της, παρασύρθηκε από την ιδεολογική επικράτηση των αντιπάλων της. Το να υπόσχεσαι, και πόσο μάλλον να εφαρμόζεις  «την στενή πύλη…» στις ημέρες της ευημερίας είναι πολύ δύσκολο.

Η αποχή ή η προσκόλληση σε άλλους πολιτικούς φορείς, που λένε όμορφα και  χρήσιμα πράγματα, αλλά πότε δεν θα κλιθούν να τα εφαρμόσουν, την ώρα της μάχης δεν έχει την απαιτούμενη αξία.

Η νέα γενιά οφείλει να δώσει το δυναμικό παρόν και να διεκδικήσει τον χώρο που της αναλογεί,  να συμμετέχει στα κοινά ώστε να μάθουμε πολλά από αυτήν. Είναι πολύ διαφορετική από εμάς, έχει αναπτύξει ξεχωριστές  ικανότητες, επικοινωνεί και συνεργάζεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, διαθέτει γνώσεις που εμείς δεν είχαμε.

Οι επιχειρηματίες που έκαναν το ’ λάθος’ , να αναπτύσσονται την στιγμή που το σπάταλο κράτος βούλιαζε και παρέσυρε την πραγματική οικονομία στην ύφεση, θέλουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτοί είναι ο πλούτος μας, η εμπειρία της ‘αποτυχίας’ είναι πολύτιμη και δεν διδάσκεται σε κανένα Πανεπιστήμιο.  

Αυτή την ώρα, η Νέα Δημοκρατία εξυγιαίνεται οικονομικά, με μείωση των δαπανών της κατά 70%, ανανεώνεται στελεχιακά, δημιουργώντας  ένα Μητρώο Στελεχών 2.500 ανθρώπων, από τους οποίους θα αντλήσει νέα στελέχη, τα οποία με την εμπειρία κάποιων παλιών, θα την βοηθήσουν να εμπνεύσει αρχικά τους  Έλληνες, και στην συνέχεια να τους οδηγήσει σταδιακά στην ευημερία που όλοι επιθυμούμε.

Όσοι αισθάνεστε ότι η μιζέρια και η απαξίωση της εποχής δεν σας ταιριάζουν,  ότι είστε υπερήφανοι για τις αρχές και τις αξίες σας, όσοι σας αρέσουν οι προκλήσεις,  η πρόοδος, οι καινοτομίες, οι αγώνες, όσοι ονειρεύεστε τους νέους μας να σταδιοδρομούν στην χώρα μας, διδάσκοντας σε ιδιωτικά και δημόσια Πανεπιστήμια, στελεχώνοντας ή και δημιουργώντας ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις, που θα είναι παγκοσμιοποιημένες μέσω του internet , όσοι σας αρέσουν οι τεχνολογίες, ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση,  όσοι θεωρούν ότι η επιχειρηματικότητα δεν είναι κάτι μεμπτό, που πρέπει να διώκετε και να τιμωρείτε φορολογικά, όσοι θέλετε να εργάζεστε σε ένα περιβάλλον, όπου η αριστεία θα επιβραβεύετε, σας περιμένουμε να ‘ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ…’   την Νέα Δημοκρατία, συμμετέχοντας στις εκλογές της 13ης Μαΐου. 

 

Ροή Ειδήσεων