• Αναζήτηση

Μέσα στο Μάιο ασφαλτόστρωση από Αρχοντικό έως Ακρογιάλι!

Μέσα στο Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Αρχοντικό ώς το Ακρογιάλι, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος προς τις Κιτριές, όπως επισήμανε ο δήμαρχος, “είχε αναβληθεί προσωρινά και μέχρι νεωοτέρας, προκειμένου αφ’ ενός να αποκατασταθεί κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότησης με ευθύνη του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας, και αφ’ ετέρου να ολοκληρωθούν οι εργασίες συνδέσεων με το δίκτυο αποχέτευσης επί του κεντρικού αγωγού”.

Αυτός ήταν και ο λόγος, εξήγησε ο δήμαρχος, που στον ανάδοχο του εν λόγω έργου -η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική ΑΤΕ- ζήτησε και έλαβε διαδοχικές παρατάσεις της προθεσμίας ολοκλήρωσης, η οποία αρχικά είχε οριστεί στις 21 Φεβρουαρίου 2017.

Στην παρούσα φάση, συνέχισε ο Γ. Μαραμπέας, “ύστερα από ενημέρωση που είχαμε ως δήμος, τόσο από τον Σύνδεσμο Υδρευσης όσο και από τη διευθύνουσα υπηρεσία και την ανάδοχο εταιρεία του έργου των συνδέσεων”, εξέλιπαν οι λόγοι για τους οποίους το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει την αναστολή εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Ροή Ειδήσεων