• Αναζήτηση

Πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια, αν πέσουν θύματα απαγωγής;

Ας υποθέσουμε ότι τα ζώδια πέφτουν θύματα απαγωγής! Πώς αντιδρούν; Και κυρίως, ποιος είναι ο απαγωγέας και γιατί τα απήγαγε;;;

Κριός

Δεν μασάει, απευθύνεται στον απαγωγέα και με τσαμπουκά του υπενθυμίζει ότι ξέρει καράτε, ζίου ζίτσου, καποέιρα κι άλλες 10 περίπου επικίνδυνες λέξεις, ενώ παράλληλα έχει μαύρη ζώνη στο άπλωμα τραχανά.

Παρ’ όλα αυτά κι ενώ ο απαγωγέας έχει φάει το ξύλο της αρκούδας, τον υπακούει και μένει ακίνητος για να του βάλει το φίμωτρο και να του δέσει τα χέρια.
Όμως, πριν του βάλει το φίμωτρο, τον ειδοποιεί ότι αν δεν τον διασκεδάσει η απαγωγή του, θα σπάσει τα δεσμά (κι εκείνον πάλι στο ξύλο) και θα σηκωθεί να φύγει…

Ταύρος

Ο απαγωγέας προσπαθεί εις μάτην να τον φιμώσει, αφού ο Ταύρος δεν δέχεται με τίποτα να βάλει φίμωτρο και να χάσει έτσι την ευκαιρία να τσιμπήσει τίποτα. Διαπραγματεύεται, δε, τα γεύματα με τον απαγωγέα του, διαφορετικά απειλεί να μην κάτσει για να τον απαγάγει.
Ο απαγωγέας τον απειλεί, ο Ταύρος μουλαρώνει και δεν κουνιέται από τη θέση του, ο απαγωγέας απελπίζεται και βάζει τα κλάματα.
Φεύγει ταπεινωμένος κι υπόσχεται να επιστρέψει για να τον πάρει… έστω και σηκωτό!

Δίδυμος

Μόλις ο απαγωγέας του εξηγεί ότι τον έχει απαγάγει για να ζητήσει λύτρα, ο Δίδυμος αρπάζει την ευκαιρία, τον καθοδηγεί προσεχτικά στις διαπραγματεύσεις, πετυχαίνει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, τη φέρνει στον απαγωγέα που δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο, δήθεν για να παραλάβει τα λύτρα και να του τα φέρει κι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη.
Ο απαγωγέας ακόμα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο!

Λέων

»Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;», είναι η πρώτη φράση που ξεστομίζει ο Λέων όταν ο απαγωγέας τον ακινητοποιεί.
»Μα φυσικά ξέρω και για αυτό σε απαγάγω! Ξέρω ποια είναι η αξία σου!» απαντάει ο απαγωγέας.
Ακούγοντας αυτή τη φράση ο Λέοντας, ερωτεύεται αστραποβόλα τον απαγωγέα του κι όχι μόνο τον κατασυμπαθεί, αλλά τον βοηθάει να αυξήσει το ποσό των λύτρων, φανερώνοντάς του μέχρι και το τελευταίο πενηνταράκι που έχουν κρύψει οι δικοί του άνθρωποι!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων